Friday, August 28, 2009

A'eishah Naqiyyah 3rd Birthday

Ni citer dah basi..15 ogos ari tu besday eishah n mr hubby..sblm ni mmg ku plan nak buat besday party utk eishah mcm last year..sumer mender ku dah beli..last2 terpaksa kansel disebabkan keadaan skrg ni la..per lagi kalo bukan selsema ba alif ba ya tuuu..campur plak ngan keadaan anak sedara haku tu..dier dah baik dr demam tp still kena kuarantin..so mama kater x yah ler buat..nanti2 buat party yg lain utk eishah skali ngan kesyukuran syafiq sudah sehat..biler nak buat nyer x ler makcik tauuu..hahahah..so utk tidak menghampakan eishah..kitaorg celebrate jugak ler besday dier..tahun ni..kitaorg cuma beli kek pastu sambut berempat jer..pg kitaog angkut eishah pi alamanda..sumer yg dier nak ku tunaikan..korang tau mender yg dier mintak utk besday dier..dier pi hangkut sumer pinggan magkuk hayun princess..mangkuk pinggan sudu etc..melayang la dui haku ari tu..paham2 jer ler..mangkuk ayun BARBIE bukan murah wehh..tp x per ler..dah dier suker..lg pun besday dier..yg penting dier berselera makan dgn guna set pinggan mangkuk dier tu..adoii la...gini la jadinyer kalo korang ader anak pompuan..sket2 princess..dah beli present dier tu..kitaorg pi terjah secret recipe yg x baper secret sgt tu..hahahaha..kat situ ku dah pening plak nak beli kek aper..cake choclate indulgence dah x lalu dah ku mkn..asyik kek tu jer..boring..last2 beli ler kek baru yg ader bulan tu..kek pecan caramel ker per ntah nama dier..tp yg pastinyer sedap..utk eishah..ibu mintak maaf sbb x dpt nak tempah kek princess..luper la chayang..ayah pun x ingat nak pi tempah..tu la..sumer nyer ibu jer yg nak kena ingat..huhuhuh..pas dah beli sume tu kitaorg balik bangi...angkut yusuf terus balik bkt mahkota..ajak jugak ma n aboh mai..tp nyer..aboh plak demam..so pas magrib..ku siapkan eishah..pakaikan gown..pakai crown..pakai wings mcm angel tu..time2 tu jugak budak tu perasaan dier princess..siap ckp..ibu..princess nak terbang ni..adoi aiii..so mlm tu just potong cake n sesi bergambo sajo...korang layan ler gambo2 kat bawah ni..


Birthday gurl..

Birthday Boy N Birthday Gurl..(Sharing same birth date)


Ayah, eishah, ibu n baby yusuf..(sila abaikan muker haku yg sememeh tuu)

No comments:

Post a Comment