Monday, April 4, 2016

Kedai tepi longkang

Assalamualaikum 

Kalau korg penah sampai bangi..lepas dr tol kajang...lepas trafik light..jalan terus..sebelah kiri korg akan nampak satu kedai makan betul2 tepi jalan..betul2 tepi longkang beso..kedai tu mmg sentiasa ramai org...mula2 kedai tu bukak saya tertanya2 jugak...amender laaa menu spesel kat sini..ini kena try ni..sbb sentiasa penuh nge org..maksudnye..mesti SEDAP...kebetulan ada apoitment Amir Ashrof kat Spital Serdang..kebiasaannya kalau ada apointment spital..saya akan amik coti..alang dah coti..moh la kite pi try test kat sini..


Sampai2 je sini masing2 blur..nak order ape ni..cemana nak order..amik sendiri ke cemana..mai la sorg pompuan..tanye nak makan ape..memandangkan ini pertama kali..so kami pun tanya laa..apa menu best kat sini..ok..rupanya kedai ni mcm nasik bajet gitu..rm6.50 buleh pilih..ayam ke ikan ke..pastu ada kuah kari..sambal kicap n belacan dan ulam...air buleh cedok sendiri seperti gambar di atas...buleh refill ke idok..tak tanye pulak saya..

Kiteorg order 2 set..ayam lak tu..ayam bapak beso..makan pun x abis..kesimpulannya..kelebihan kedai ni ialah dia sediakan pakej nasik bajet..tu pasal ramai org gamoknye..kalau rasa nak try korg bleh try..tapi bg saya..dah try skali..cukup le tu..oklah..till next entry...daaaaaa

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik