Friday, May 6, 2016

Friends Get Together @ Arabian House

Assalamualaikum

Tahun lepas tahun yg penuh dengan rezeki buat saya dan keluarga..betul lah org kate..makin lama berkahwin..pintu2 rezeki makin terbuka luas...tahun lepas saya terima 2 berita gembira..ehh..3 laaaa...satu rezeki baby baru..bab baby baru nanti le cite cemana bebi baru buleh muncul..sampai jiran haku depan rumah pun bengkek je..ntah bile masa ko ngandung...tau2 anak ko dah lahir..itu namanye seperaiiiihh menjadi ye...ingat senang ke nak buat seperaihh gitu...ok..dah melalut..yg tu kite cite entry akan dtg..2 lagi rezeki adalah dari sudut kerjaya..tq Allah..Alang-alang dah dpt rezeki lebih tu...org pertama yg saya open table ialah..haruslah encik suami..en suami bukan open table la..mender lain..open table dengan famili dan adik bradik, pehtu nge pak mentua..geng bas skolah and last but not least..nge budak busuk 2 org ni...penghibur time duka lara...kikikiki..gambo x banyak..yg ado pun sekeping ni je laaa...sbbnye masing2 sibuk mencekik x pandang kiri kanan..tempat makan yang menjadi pilihan ialah..Arabian House Seksyen 7..ini mmg port peberet encik suami kalo nak makan nasik arab..budak2 ni pandai le waze...itu pun mujur tak sesat barat..alamat kedai makan saya dah penah tepek dlm blog ni...nak kalu...pandai laa korg gugel balik ye...alhamdulillah..seronok dpt kumpul ramai2 cenggini...lain tahun..murah rejeki kite gather-gather lagi hokeh..okla..till next entry..tata...

 

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik