Monday, May 16, 2016

Restoran Bangi Delight Seksyen 9

Assalamualaikum

http://my.openrice.com/userphoto/photo/2/1MK/00BKGL89696432B91BDCD4l.jpg 

Restoran Bangi Delight 
Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
(gambar dr google) 

Hari ni nak share satu lagi port makan yg saya dan famili slalu pi...nama kedai makan ni Restoran Bangi Delights..dah kedai ni selang sepintu je pun nge kedai mama saya..haruslah kite try test disamping kasik support sket kat bisnes2 baru muncul kat kawasan tu keeennnnn....sebelum korg banyak soal...alamat saya dah tepek siap2 kat atas..so pepandai le waze kalo nak pi sini ye..jom tgk gambo2 makanan yg saya slalu order kat sini..


Kailan Ikan Masin


Daging Masak Kerabu...haa..yg ini mmg terbaik...1st time cuba menu ni..tak sangka pulak daging pun buleh buat kerabu..ngeeeeeeeee...

 

 Ikan Masak Kicap


Ayam Goreng Kunyit

 

Ikan Siakap Stim

Alamak...satu lg gambo tertinggal..tomyam...kalo dah g kedai masakkan thai..mmg rugi le kalo x order tomyam..overall masakkan dia mmg sedakkk..x de la over beno rasanye..just nice..rege pun ok le...sooo..ape tunggu laagii..pi laaaa try...till next entry...tata...



No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik