Wednesday, August 10, 2016

Go Shop

Assalamualaikum


http://4.bp.blogspot.com/-vZamMSigxvM/VX4v_h0ndGI/AAAAAAAAH6c/GBqoV4H5PPI/s1600/logo%2Bshopping%2Bonline%2Bmalaysia%2Bastro%2Bgo%2Bshop%2Bfaceblogisra%2Bicon.png

Sumber gambar: Google

Korg suka online shopping??Saya??Paling suka shopping online..sbb senang..ko pilih ape ko nak..tekan-tekan..bayoo....tunggu brg sampai kat rumah..walaweiiiiiiiiiiiiiiiii...tp x semua benda laa buleh shopping online...ada benda ko kena gi physical shop and tgk sendiri..ada benda ko buleh beli online..Go shop ni Astro punya..mcm2 benda ada jual kat sini..dorg review mcm2 produk..kalo ko x tetap iman..mmg menipis laa wallet ko..huhuhu..cemana buleh terjebak dgn Go Shop?Kebetulan ada senior kat opis kantoi beli brg dr Go shop..pastu masing2 gelupur nak beli brg yg sama jugak..penyudah saya laa jadi personal shopper utk kakak-kakak senget skali..hahaha..


Haaa..hambik ko..brg yg saya beli dr Go Shop..personally...oklaaaa..servis ok..sama jugak mcm lazada etc..buleh baya pakai credit card and online banking..cumanya walaupun ko order item yg sama..dorg tetap hantar barang tu satu-satu..maksud saya..dia x sekalikan..mula2 dulu saya beli dua brg...brg yg sama...ari ni sampai satu kotak..esok sampai satu lagi kotak..itu je la yg x best..yg lain semua ok..yg gambo kat atas ni..batch ke 2 yg saya order dr Go Shop..semua geng bas skolah punye...sampai adik saya pun dah bising..brg apo ko beli sampai bertingkek-tingkek cenggini..brg apa??next entry laa saya cerita brg apa saya beli dr Go Shop..kla..till next entry...daaaaaaaaaaaaa


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik