Saturday, September 13, 2008

Update..Trip to Bandung -Day 1-

Us @ Pasar Baru Bandung

Airport Bandung...
Pasar Baru Lagi....
Permandangan Bandung
Entry tertunggak lagi...dah lama ku gi Bandung..bulan 6 ari tu..pii skrg baru nak post dlm blog.hihihihihi..sori ler sbb lambat post entry Bandung ni..ok..1st day..gerak dr KL-Bandung dalam kul 9.30 gitu la...sampai dlm kul 11 lebih waktu mesia..oo..luperk bgtau..INDONESIA waktu nyer lewat sejam dr Mesia..so..walaupun jam tgn ku ni tunjuk kul 11 lebih,..padahal kat sana baru kul 10 pagi..hihihi...SYIOKKKK!!!!sampai sana..mak aiiii..nyamannnnn..sejuk jer udara...yg amik kitaorg kat epot..saper lagi kalo bkn IWAN..member hubby...kuar dr kawasan epot...memula skali kiteorg nak pi check in kat hotel dulu..kitaorg duk Hotel Royal Dago...satu mlm dlm 60rm x silap ku..x pun kurang dr tu..pii dier nyer bilik okla...setakat nak tido jer..nak wat per duk hotel mahai2..hehehehe...dah sah2 ku turun pagi...balik dah malam..terusss ZZzzzzzzz......dah setle check in..tempat first skali kitaorg gi...PASAR BARU..on d way nak gi PASAR BARU..kitaorg terpaksa tempuh jam..org sini panggil jam 'MACEP'..ku tatau ler btol ker x ejaan nyer tu...wakakakakak...sampai naik pening ku duk dlm kete tu...patutnya dekat jer..n kejap jer dah bleh sampai..tp disebabkan jam..jadi lambat la plak sampai..nak parking pun dah satu hal..tingkat paling tinggi tu kitaorg parking..PASAR BARU ni lebey kurang mcm PASAR PAYANG ler..cumanya..PASAR BARU ni ada 6 tingkat x silap ku..yg pastinya..ku x round abis satu pasar baru tu...ku cuma gi tempat yg ku rasa ader mender yg ku nak beli jer...ari pertama ku dah abis 500,000...RUPIAHH sajerr....kuekuekue...tu pun ku beli kain utk adik badik n adik badik hubby ku sajer...termsauk ler selai utk ku n eishah..huahuahuahuahuahua...pas dah abis round PASAR BARU..dah abis shopping kat pasar baru we all pi makan kat satu mall yg ader kat Bandung ni..ku pun x ingat la mall mana satu sbb rasanya sepanjang ku di sana..sumer FO ku masuk n bleh dikatakan sumer mall ku singgah..wahahaha...pii yg pastinya...sepanjang ku di Bandung..ku kurang makan..bukannya per..sbb ku dgr tahap kebersihan kat sini kurang sket...sepanjang kat sana ku cuma togok air mineral jer..makan pun..ku cuma pernah makan nasik putih ngan lauk ikan gurame..nyum nyum..sedap....malam..kitaorg pi RUMAH MODE..ni antara FO yang ok la...emmm...kat situ ku cuma beli t shirt untuk adik laki ku..n adik badik hubby...untuk eishah..selai jer x silap ku...hehehehehe...rasanya pii Bandung ni ku banyak beli utk bg org jer..untuk diri sendiri x der..ooo..untuk ku..ku dah beli 3 lai baju untuk ku pakai sepanjang ader sini..kiranya mlm tu ku sempat gi dalam 3 buah FO jer la...sambung next day plak..

1 comment:

  1. Remarkable! Its really remarkable piece of writing,
    I have got much clear idea about from this article.

    My web site; email Newsletter templates free

    ReplyDelete