Friday, August 29, 2008

me..alone @ lcct

me..alone @ lcct..ari ni ku fly ke brunei for the last time..sgt la bosan tahap gaban sbbnya flight ku kul 5.55.td ku dah tulis entry baru.skali error la plak.cap ayam btol.ku baru 1st time publish new entry by using handphone..no experience..ni pun sajer try test sbb kat sini ader wifi..mm..ku akan balik mesia ari ahad ni..kla..till next update..daaaa...

Monday, August 25, 2008

Bilerla dapat duk umah baru ni???

Ni la dier lorong umah we all..BM6/6C


Ni plak no umah we all...NO. 88...

Dr depan..sumer dah siap..api air jer x der kot..

Dari depan umah...

Semalam..ku n aboh gi melawat umah lagi..sumer gara2 sebab ku dah tau no umah ku..hahahaha...tu yg x sabo nak g nengok tu..mana la tau kot salah umah yg ku tgk ari tu...mmm..rupanya btol la..mmg umah tu..pandai gak ku kira secara manual..wahahahaha...pii x leh masuk dah sbb kunci sumer ader kat pemaju..ader satu jer umah yg bukak..pii ku malas la nak tgk..sblm balik ku ngintai2 la gak dlm umah tu..uik??dah nampak bersih dah lantai sumer..dorang dah bersihkan kot..hahahaha..kalo x der pa per..insyaAllah bulan depan dpt kunci..tu kater pemaju ler...ku x tau ler btol ker x..skrg ni dorang tgh duk nunggu CF..tgk jer la..kang kalo dah dpt kunci kang ku update lagik..

Friday, August 22, 2008

Apa tujuan M*****g??

Ku mai kijer ari ni memacam isu yang ku dengar..sangat memeningkan paler ku yang baru baik drpd demam + mencairkan taik telinga ku ini..sbb hangat..wahhahahaha..ku pelik gak ngan manusia2 mcm ni..time m*****g ari tu x der la plak yg empunya diri or bahagian nak bersuara..diam..angguk-angguk geleng-geleng..tup-tup..tetiba pas dah berbincang bersemuka sumer..tetiba panggil org tertentu untuk diskus n tiaoww-tiaowwwww..bg ku senang sajork..org wat berkira ngat ngan kiter..kiter wat ler berkira balik ngan dier..tu jer la caranya..baru la adil dan saksama..wahahahaha...ku bosan dah ehhh ngan sumer ni..duk nak jaga n nak ikut org jerrrrr...sangat x puas ati hokeh?oo...ku x ingat plak nak announce mender penting sblm ku pst entry ni..skali lagi ku nak bgtau..ku x pernah invite or jemput org suruh baca per yg ku tulis..so jgn ler nak hangin pa per erk sbb suka ati ku la nak tulis per pun dalam blog ku ni..blog ku..suka ati ku laaaa...bukan ku citer or sebut nama korang pun..saper2 yg dah rasa nyampah nak baca..x pun dah berbulu bijik mata tu nak baca..dipersilakanlah BERAMBUS!!!sambung balik citer td..pas2 ni ku wat kijer..mmg ku akan berkira laaa..walaupun ku ni bukan jenis berkira..dah org ajor n start gitu..so kiter kena la wat gitu jer..sekian jer luahan hati utk ari ni..kot karang2 ader lg mender2 yg ku angin..ku publish la dlm ni...

Tuesday, August 19, 2008

Rindu tu Sayang....

Pagi td ku temankan kak shida pi beli meehoon sup..on the way back to library kak shida citer pasal anak bujang dier..saper lagi kalo bukan si SYAPIK..pi mender yg kak shida citer tu betul2 menarik perhatian ku..wahahahaha..kak shida..jgn marah erk sbb ku letak per yg kat shida citer td as a entry title..hehehe..per yg kat shida bgtau ku..anak dier tanya satu soklan cepu mas kat mama dier..soklannyer ialah..mama x rindu ayah ker?hahahaha..jawab kak jgn x jawab...huhuhuhu...x sangka plak ku..budak beso tu dah pandai ckp rindu..rupanya si SYAPIK tu rindu kat ayah dier..almaklum ler..ayahnyer slalu sgt outstation..heheh..dah abis dier menyoal mamanya..turn mama dier plak soal dier?rindu tu aper?pandai la plak si SYAPIK ni jawab..rindu tu sayang ler..wahahahaha...very the very cleverrrrrr..nak tergelak plak ku dgr jawapan tu..pandai sungguh dier elaborate rindu tu ngan per yg dier rasa..SAYANG..hehehe...to kak shida..ko rindu ker tak kat ayah SYAPIK tu kak???Hahahahaha (gelak guling-guling....)

Saturday, August 16, 2008

August Babies...

Three of us...

Smalam...15 August 2008..besday eishah n my hubby...happy birthday sayang..hopefully all ur dream come true..n happy always ngan ayang...hehehhe..majlis dah buat awal2 ari ahad ari tu..hehehe..tatau nak kater per..pa per pun..i love both of u so much...muaaaahhhhhhhhhhhhssss....

Thursday, August 14, 2008

Dating @ Gerai Cendol..

Hubby

Me Myself


Cendol??Bukan!!!Ais ngan sampah sarap cendol..

Dating??wahahaha..mentang2 eishah x der terus sebut dating..bukan dating pun..tp disebabkan ader org tu ngidam nak makan cendol..so kena la pi carik gerai cendol..ku ingatkan per la dier projek baik yg hubby maksudkan..rupanya projek cendol..ku mana layan cendol2 ni..i dont like..hehehehe...so..time order..hubby cuma order satu cendol utk hubby n satu laksa penang untuk ku..nyum nyummmm..sgt la sedap..pii disebabkan cuaca pada ari tu sgt panas..ku ckp kat hubby..bleh x kalo ayg nak ais ngan sumer mender2 yg ader dlm cendol tu..cuma tanak cendol tu jer..wahahahahaha..ngan segera hubby panggil budak tu n mintak order yg ku nak tu..nyum nyummmmmmmmmm...sedapnyer...ais tanpa cendol..tp dipenuhi sampah sarap lain seperti kacang merah,jagung..dan sebagainyaaaaa....fuhhhhhhhhhhh..nikmat nikmattttttttttttttttt...nama gerai tu ku tak ingat sbb sebok layan makan laksa ngan minum ais tu..hehehe

Like Mother Like Daughter...

Ibu n eishah..

Budak nakal..

Gambar2 di atas ku amik ari selasa ari tu..time tu ku cuti sbb nak setle kan sumer kijer2 terbengkalai..antara kijer2 terbengkalai itu ialah..pi pulangkan jubah..amik gambo konvo..amik transkript kat IPS..pi maybank wat report mintak refund duit..pi cimb bank in duit..hehehhe...banyak tol kijer yg terbengkalainyer...heheheh..gamba yg atas skali tu..time tu on d way nak balik dah..dah setle sumer kijer kat UM..so ku n eishah gatai ler konon amik gamba 2 org pakai sunglass..ayah dier hanya mampu menjeling jer..almaklum ler..tgh drive..heheheheh...yg gamba satu lagi tu plak..ku amik time tgh tunggu gamba konvoku dorang masukkan dlm frame..si eishah penat sgt kut sbb banyak naik tangga..tu yg dier duduk tu..muahahaha...

Bukak Puasa..

Muker penat..

Smileeee....walaupun dah x der tenaga..hehehe


Muker budak x poser...

Ari isnin baru ni ku n hubby poser..so on that day ku half day..amik off ptg..cadang nyer nak setle kan mender yg x setle lagi..mender per agaknyer yg x setlenyer tu..per lagi kalo bukan amik gambo konvo satu family kat studio..we all pi amik gambo kat Kajang..si eishah siap ku pakaikan baju kurung lagi..yg lawaknyer..nanti gambo tu dah siap..bukannya gambo kiterog bertiga..tp berempat..sumernyer gara2 si eishah x nak letak tepi patung zirafah dier tu..puas pujuk dah..sampai cameramen pun tatau nak buat per dah..last2 ader ler jugak zirafah tu interframe masuk dlm gambo konvoku itu..hampehh..dah setle amik gambo..kitaorg terus pii kedai makan..kedai makan kat seksyen 9..disebabkan ari ni hubby n ku dua2 buang tebiat tetiba nak makan meggi goreng n mee goreng basah..so kitaorg decide bukak poser kat kedai kat area seksyen 9 Bangi..sblm g kedai tu kitaorg singgah pi amik keropok lekor kat seksyen 3..hubby dah bgtau tokei gerai keropok tu kul 7 kang nak mai amik keropok..wahahaha...sampai kedai makan..makanan baru siap..panas lagi...x lama tu azannnn...yahoooooooooo..makan time..punyer ler berselera ku makan..pii blom sempat abis sepinggan ku dah bersin2..mata dah berair..adoiilaaaa...gatal giller mata ku ni..aser mcm dah bengkak sbb ku tahan dr garu mata ku ni...uwwwaaaaaaaaaaaaaaaa....time tu aser mcm nak nangis dah...ku ajak hubby balik umah cepat2..sampai umah cepat2 ku telan ubat resdung..waaaaaaaaaaaaaaa...x kurang pun..gatai lagi mata ku ini..adik ku pun ckp mataku dah nampak bengkak..sungguh x cun..last2 ku tertido..pagi esok tu gatal2 dah kurang..mata pun dah ok sket..sib baik ku cuti..kalo x malu den nak pii opis dengan mata camtu..hahahahha..kesimpulannyer..pasni kalo nak makan keropok lekor..ku kena tanya hubby dulu..kalo hubby makan tu hubby rasa gatal2 sket..maknanya..baik ku x yah makan..x pasal jer jadi mcm ari tu...hehehehe..

Brilliant Award By Kak Ary...


huahuahuahuahua...ku dapat award dr kak ary..sblm ni x pernah lagi kot dpt award dr sesaper..tetiba dpt award aser mcm x caya jer..wehehehehe..anyway..thanks to kak ary sbb sudi bg award ni kat ku...actually this award should be given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their content and their design..uiksss..blog ku ni menepati kriteria tu ker tak erk?hahahaha..pa per pun..ku nak share award ku ni ngan:
Cik Non
Cik Apid
Angah
Cik Akma
p/s: kepada nama2 di atas..jgn malu2 kambing...ambik jer ler award yg ku bg ni haa...tempek dlm blog korang..muahahahaha...

Wednesday, August 13, 2008

Puasa..

tgk tu..sajer jer mengganggu kosentrasiku memandu..


Ku bukan nak cerita pasal puasa yg bakal menjelma tak lama lg tu..pii ku nak citer pasal puasa gantiku yg x abis2 lagi..muahahahaha...ala..tinggal sari jer lagi..sok ku puasa ler...baru ni..time hubby sampai dr trg ke kl..ku bgtau hubby nanti ku amik hubby sendiri kat lcct tu sbb kebetulan ku nite duty..si masuk kijer kul 245 ptg ler..skali bleh la plak hubby reply msg..dier kater..kalo ku sendiri yg gi amik dier kat lcct..dier poser sari..huh..mentang2 la sblm ni ku asyik ditemani adikku or aboh...ooooooooooooo..pandang rendah erk??see the leg ar..pii mmg ku penakut pun..pii ku tatau naper ari tu ku rasa nak amik sendiri hubby kat LCCT tu..so secara rasminyer..ari tu ku berjaya gak sampai ke lcct tu seorang diri hanya ditemani kereta myvi auto kepunyaan kakak ku..wahahaha..jgn harap ler ku naik naik kete wira hubby yg manual tu..kahkahkahkahkah..ku sampai2 sana..ku tgk hubby dah tercongok dah duk tunggu ku..ku ckp..hahahaha...ari isnin ni x kira..abg kena poser gak ngan ayg sbb ayg dah amik abg dah ni..dier kater..yer ler.isnin ni la poser...kuikuikui..padan muker..ingat ku x berani ker??tp sblm ni pun hubby mmg dah bgtau dah..kalo ku nak poser ganti nanti hubby akan temankan n poser skali ngan ku..huhuhuhu..hubby ku sgt la baik...sayang abg banyak banyak..mmmuuuuahhhhhhhhhhhhhhhhhhsss...

Convocation Day..5 August 2008

Happy..hubby and wifey..


Me myself

Cerita dah nak basi pun..ku baru terhegeh2 nak update..hahahha..almaklum ler..bz sket lately ni..actually dah lebih seminggu pun ku konvo..seronok jugak sbb kali terakhir ku konvo..tahun 2004..kat UiTM Shah Alam..kali ni..utk master convocation ku rasa sedikit teruja..sbbnyer..ku btol2 bersusah payah untuk habiskan master ku ini..so ku mesti hargai detik2 konvo ku ini...wahahahaha...tp yg klakonyer..muka pun dah lemau time konvo tu..sbb sesi ku belah petang..sgt la hampeh..berpuluh kali ku menguap..hahahaha...dah ler tu..tekak ni rasa kering giller..tp apakan daya..nak kuar jap minum air pun x dpt..telan air liur jer la jawab nyer..muahahaha...konvo kali ni ku gi berdua jer ngan hubby..kitaorg gerak dlm kul 11.30..janji ngan cik non kat petronas sg besi..pastu gi UM together gether..hehehe..sampai sana...pi carik gerai makanan dulu sbb perut dah nyanyi mintak makanan..mm...yg ader gerai A&W jer..belasah jer ler..wat alas perut..selesai makan..graduan kena berkumpul kat Unit Peperiksaan..haaa...kat situ la ku n cik non kelam kabut duk pakai jubah bagai..maunyer x..payah siot nak pasang hood blakang tu..x reti..hahahha..berpeluh nak bleh pakai mender tu..akhirnya..siap jugak..1.55 tu kitaorg dah dikerah masuk dlm dewan..dah ler panas terik..huh..masuk dewan..nunggu Raja Nazrin mai..punyer la lambat..315 baru mai..adoilaaa....punyer la ngantok mata ku ini..dah la jubah ku ini berat..terasa melayang2 dah badanku ni..maklum ler..ku kan slim river..wahahahahaha....kul 315 start..tiba turn ku..ku x sabo dah nak naik atas pentas tu..almaklum ler..Raja Nazrin tu hensem siottttt..time dier bg skroll tu..ku sempat ler senyum kambing kat dier...hubby ku kater..time ku terima skrol atas pentas tu..hubby tetiba rasa sebak jer..bukannyer per..hubby kater..dlm susah payah duk jauh ngan hubby pun..akhirnya ku dpt gak abiskan pengajian ku..hehehehe..pastu hubby rasa bangga sgt ngan ku..terharu plak ku dgr biler hubby kater gitu..wahahaha..akhirnya...kul 515 setle jugak..ku n member2 sebok duk bergambo luar dewan...pi sket jer gambo ku amik..sbb ku nak balik cepat..hehehehe..kul 630 tu ku dah sampai umah..pas solat magrib terus kuar sbb dr tghari td ku x makan pa per..perut ku pun sudah gastrik..tu jer ler citer konvo utk kali ni..doakan semoga ku berpeluang utk naik stage buat kali ke empat..per lagii...PhD..muahahahahah...

A'eishah Naqiyyah 2nd Birthday Bash..Cont..

My precious..birthday boy and birthday gurl..


Birthday Cake n Cupcakes

Update 2nd birthday bash eishah..last sunday ku buat advance birthday celebration utk eishahn hubby..nope party ok?baca doa selamat sket..pastu potong kek..terus ngappppppp..heheheheh...ramai gak tetamu yg hadir pd hari tu..tp ku puas ati sgt kali ni compare tu last year...last year cap ayam sket..hehehehe...sbb date dah lepas lama sgt..raya baru nak buat birthday eishah..hehehe..kali ni ku buat awal 5 ari sbb kebetulan hubby balik utk attend my convocation day..so why not ku awalkan sket tarikh utk celebrate birthday eishah n hubby..ooo yer...utk pengetahuan korang sumer..eishah n hubby ku share tarikh lahir yg sama..15 august...hehehehe...persiapan?persiapan cam biasa jer..ku beli brg2 sebulan awal..utk gudies bag ku beli kat toy r us..kek ku tempah kat anis bakery kat sg ramal dalam..berhampiran ngan umah parent ku..untuk hubby ku tempah cupcakes n eishah plak kek edible image BARBIE..hehehe..makanan plak..mama tempah ngan member dier..menu untuk majlis ptg tu ialah meehoon goreng, keropok keping,roti jala, puding dewi,nugget ayam,muffin dan buah-buahan..heheheheh...kepada kengkawan yg sudi menghadirkan diri pd hari tu..ku ucapkan berbanyak terima kasih..kehadiran korang sumer ari tu memeriahkan lagi majlis pada ptg tu..hehehehe...insyaAllah tahun depan..murah rezki..ku buat lagi...mai jgn x mai erk??hehehe.

p/s: korang2 bleh tgk gambo2 tu dlm picasa web album ku..

Lalai..Cuai..dan cerita semalam..

Ku tau ni bukan entry yg korang tunggu2..sori la beb..tenet umah ku tgh poblem tu..ayahku sebok nak pasang router..so ku x dpt nak update kat umah..gamba besday eishah sumer dlm laptop..ku plak malas nak pikul laptop tu mai opis..so korang tunggu jer ler..ku update gak nanti..lari dr tajuk entry la plaknyer..berbalik pada tajuk entry di atas..ku bagi tajuk tu sbb smlm ku lalai n cuai..hehehe..camni citer nyer..smlm ku cuti sbb banyak mender yg ku nak setle kan..pagi..ku g UM..pulangkan jubah..pastu amik gambo during convocation ceremony..n last skali..g IPS..g amik skrol/transcript..setle kijer kuu...hehehhee..kuar dr UM..balik umah dulu..anta eishah sbb dier tidooo..pas anto eishah..ku n hubby pii maybank dulu..kuarkan duit..masuk dlm asb..setle gi maybank..g cimb bank plak..kuarkan duit dlm akaun n transfer ker akaun company hubby..kat sini la yg ku cuai..sgt2 sgt cuai..time giliranku..org kaunter tu mintak le ic..time tu ku kelam kabut selongkar wristlet ku..alamak aiiiiiiiiiiiiii..mana plak pii ic den ni..ku pun tetiba teringat..td ku isi form kat kaunter..ngan muker toya ku ckp kat hubby..bleh x abg tgk kat kaunter form ader dok tertinggal situ..x lama tu hubby mai ngan muker merah..marah ler tu..uuwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sah mender tu ku tinggal situ..bukan takat ic..sumer atm kad..kredit kad..ic eishah..lesen memandu..sumer ader..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hubby bebel ler kat ku 50 seng...nok ker takmboh ker ku kena dengo gokk..pii ku jwb ler jugak..ala..salahkan ayg sorang la plak..dah tu ayg duk bz isi form abg lagi ayg punyer lagi..cewwahhhhhhhhhhhhhhhh..ku membacking diri ku sendiri..hubby kater..dok kira gok..kena tegur gokkkkkkk...mmmm...dengo jer la labuuuuuuuuuuuu....pas dah setle bank in duit..buat kedit kad hubby plak..pastu apply skali utk link kan account company tu ke internet banking..lama la plaknyer nak tunggu turn kitaorg..sempat la ku makan kacang gajus abis sepaket kecik tu..x jugak2 naik nombor kitaorg tu..huh!!!last2 setle jugakkkkkkkkkkkk..setle pun dah dekat2 kul 3...pastu kitaorg pii kajang...ehh..jap..pi pekena cendol dulu...sedap..tp cendol ku tu x der rupa cendol..sbb ku suruh hubby bgtau kat org kedai tu..kena nak ais..pastu sumer sampah sarap dier tu dier bleh letak dlm mangkuk ais tu skali..KECUALI..CENDOL & PULUT..ku x makan cendol..hahahah..kiranya tu bukan cendol la..tu ais + sampah sarap..hahahahahha...oo..sambil tu makan laksa penang..sedap wooo....dah kenyang perut baru la pi kajang amik nset kawan hubby..sepanjang perjalanan tu ku layan kenyang sampaikan nk tertido..kat kedai nset tu aboh dah sebok kol..mau nyer tak..cuak la mama n aboh sbb flight hubby ptg ni..sepatutnya kitaorg pi epot kul 330..ni 330 baru sampai umah..ngan muker x bersalahnyer hubby kater awai agi..padahal ku n hubby ader agenda sendiri..agenda nyer ialah..BURN TIKET PTG NI & BELI TIKET BARU UTK BALIK ESOK..wahahaha..ngan muker toya..ku masuk bilik ngadap tenet..kakak ku..aboh tanya nak wat per..ku kater nak aktifkan cimbclicks jap..wahahahaha..akhirnya sumer org tertipu..kul 4 tu baru hubby wat announcement bgtau dier balik esok..sumer org jawab..patut ler rileks jer...hahahahahahahahaha...pas solat asar..ku ikut hubby ngan aboh pi kajang pi beli routers..konon nak pakai wireless tenet satu rumah..x ler umah tu berselirat ngan wayar..balik jer dr kajang terus menjalankan operasi menggodek mender tu..frustnyer x menjadi..sampai ke malam duk cuba godek..x dapat jugak..nampak gaya esok kena pi kedai tu mintak tulun dier..hahaha..dlm kul 10 mlm ku kuar makan ngan hubby..pii makan kat JOM MAI bangi tu jer..makan mee goreng basah ngan jus tembikai..nyum nyummmmmmmm..kenyang..balik tu..mandi2..terussssssss...Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..sampai ke pagi...nkmatnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr tidoooooooooooooooo...tu jer la citer per yg ku buat semalam..heheheheheh...

Monday, August 11, 2008

A'eishah Naqiyyah 2nd Birthday Bash

Gambo2 during A'eishah birthday bash will upload later..so..waitttttttttttttttttttttttttttt..to friends yg attend birthday bash smlm..pliss..upload gambo..ku nak simpan dlm picasa web album ku..hehehehehe...

Thursday, August 7, 2008

Jemputan..

Pengumuman...pengumuman...di sini ku nak amik kesempatan nak jemput teman2 blogger ku semua ke majlis...majlis ker?ooo..ku nak adakan doa selamat dan makan2 sempena besday eishah n hubby..n sempena nak sambut poser x lama lagi dah ni..(muehehehe...poser pun den x abis ganti lg)..majlis akan diadakan pd:

Hari: Ahad
Tarikh: 10 Ogos 2008
Masa: 2.30-430 ptg
Tempat: No. 26 Jalan 2/4C, Bandar Baru Bangi

Sesaper yg nak mai..mai jer la..ku alu-alukan kedatangan korang sumer..makan jer la per yg ader..toksah nak demand2...wahahahahaha...

Monday, August 4, 2008

Fenin Fenin...

Ku pening paler ni..dr pagi td ku duk ngadap bahan agris ni..baru dpt 7 rekod..adoiii aiii..kalo la x der abstrak yg panjang2 tu..sure ku bleh dpt byk rekod dlm sari..adoiilaaaaaaaaaaa...pening lalat dah ni..campur dengan ku x sehat sepenuhnyer agi..ku selsema batuk dr last week lg..ni pun idung still tersumbat..still batuk2 agi..sangatla x selesa..alangkah bestnyer kalo ku dpt duk atas tilamku yg empuk tu time2 cenggini..bleh ku tido sejuling duaaa...huwaaaaaaa...bestnyerrrr...nak sambung wat kijer mengindeks??emm..x sambung dah kot sbb ku dah pening sgt dah ni...nak rehat jap laa...kang ptg kang ku sambung laaa..

Hari ini...

Hari ni..hubby anto ku g kijer..yieeehhhaaaaaaaaaaa....sangat la best sbb ku bleh kuar lewat dr umah..kalo x..kul 7 ku dah tercongok depan library ni haa..dah ibarat mak guard dah..muahahahah...sementara hubby ader sini..baikla ku mintak tulun dier jadik driver ku secara sukarela..biler lagi nak bermanja ngan hubby..wahahaha..yg bestnyer..time hubby ni ku bleh mintak mcm2..n bleh ajak g mana2..tu yg best tu..ari ni masuk opis jer ku terus bedak sandwich ngan air soya..ku tapau roti sandwich ari ni..sandwich yg ma buat..heheheh..dah kenyang perut..ku apply cuti utk esok dulu..esok ku konvooo..yahhoooo...sungguh x senonoh..esok nak cuti ari ni baru ku terhegeh2 nak isi borang cuti..wahahaha..x per la..yg penting ku dah apply..dah apply cuti..ku surfing dulu..singgah blog member2..baca per yg patut..heheh..pastu cek email..dah setle sumer tu..baru la ku buat kijer2 ku yg terbengkalai tu..per lagi kalo bukan kijer2 mengindeks bahan2 agris..huh..ku nak kena kejar statistik ni..ni dah masuk bulan 8 dah ni..hopefully dpt la capai sasaran yg telah ditetapkan..hehehhee..kla...ku nak sambung kijer mengindeks jap..kang ader pa per ku update sini lagik..