Friday, February 14, 2014

Appoitment ISEC

Assalamualaikum 

Lama saya tak menulis..bukan x ada masa..masa ada..tapi tatau nak mulakan dari mana.. 


Hampir sebulan telah berlalu..saya masih belum punya apa2 keputusan..homework x buat lagi..appoitment pun x confirm date lagi..Akhirnya smlm..confirm sudah tarikh utk saya bawa Amir Ashrof berjumpa dengan pakar mata..kali ni utk mintak 2nd opinion sbb both pakar KL danSerdang semuanya bagi jawapan yg sama..go for operation..update tentang cerita follow up pakar mata di Serdang pun masih tersimpan kemas dalam draft..tunggu laa..sampai masa nanti saya akan live kan jugak draft entry tuu..Tolong doakan yang terbaik utk anak saya..Amir Ashrof..dan tolong doakan saya dapat pilih dan buat keputusan yg terbaik utk Amir Ashrof..




No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik