Wednesday, August 13, 2008

A'eishah Naqiyyah 2nd Birthday Bash..Cont..

My precious..birthday boy and birthday gurl..


Birthday Cake n Cupcakes

Update 2nd birthday bash eishah..last sunday ku buat advance birthday celebration utk eishahn hubby..nope party ok?baca doa selamat sket..pastu potong kek..terus ngappppppp..heheheheh...ramai gak tetamu yg hadir pd hari tu..tp ku puas ati sgt kali ni compare tu last year...last year cap ayam sket..hehehehe...sbb date dah lepas lama sgt..raya baru nak buat birthday eishah..hehehe..kali ni ku buat awal 5 ari sbb kebetulan hubby balik utk attend my convocation day..so why not ku awalkan sket tarikh utk celebrate birthday eishah n hubby..ooo yer...utk pengetahuan korang sumer..eishah n hubby ku share tarikh lahir yg sama..15 august...hehehehe...persiapan?persiapan cam biasa jer..ku beli brg2 sebulan awal..utk gudies bag ku beli kat toy r us..kek ku tempah kat anis bakery kat sg ramal dalam..berhampiran ngan umah parent ku..untuk hubby ku tempah cupcakes n eishah plak kek edible image BARBIE..hehehe..makanan plak..mama tempah ngan member dier..menu untuk majlis ptg tu ialah meehoon goreng, keropok keping,roti jala, puding dewi,nugget ayam,muffin dan buah-buahan..heheheheh...kepada kengkawan yg sudi menghadirkan diri pd hari tu..ku ucapkan berbanyak terima kasih..kehadiran korang sumer ari tu memeriahkan lagi majlis pada ptg tu..hehehehe...insyaAllah tahun depan..murah rezki..ku buat lagi...mai jgn x mai erk??hehehe.

p/s: korang2 bleh tgk gambo2 tu dlm picasa web album ku..

No comments:

Post a Comment