Wednesday, December 18, 2013

Bangi kopitiam

Assalamualaikum

Semenjak dua menjak musim tengkujuh ni..perut asyik la lapo...lepas tu asyik la terbayangkan keenakkan roti kukus kat kemaman nung..ohhh menggggg...demi menunaikan kehendak tekak...makanya balik jer dr kerja..lompat masuk dalam kete terus zikir nak makan roti kukus kat encik suami..haiihh...bagus betol bile partner pun selera tekak satu kapal nge bini..mihmihmih..kali ni pi try test sini lak...dulu2 time kedai ni baru bukak dah pernah pi..tapi itu cerita dulu..bertahun dah aku x jejak kaki ke sini weii..challow bettey..jom tgk makanan apo yg ado dan telah diorder..



Klasik gitu..gambo je klasik tp canggih weii..die mai bg pencil n kertas sebatang..ko kod la ape ko nak makan..pastu sile tekan button kat mender alah ni haa...setiap meja ado..ting tong ting tong..


Waaahhhh..Muhibbbbbaaaaahhhh gituuuuuu


Tada...roti kukus kaya pandan untuk encik suami



Roti kukus..amender ntah..x ingat sudah nama yer..dap dapp dappp


Yang ini..ana yg punye..asam laksa...nama je kerempeng..tapi nafsu makan mcm gergasi..mihmihmih..


Encik suami order kopi ais..saya order iced chocolate..biasa la..iollls x buleh minum kopi..kang pening lalat lakkk..hahahaaaa

Kesimpulannya...sedak lagi roti kat Papparich..laksa dia lagi best dr kat papparich..harga kira muurrrrraaah sket kat sini berbanding kat papparich..baiklah..selamat mencuba..till next entry..tata..

BANGI KOPITIAM
1 Jalan Medan Pb 1a, 
Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, 
Selangor, Malaysia
Phone:+60 3-8927 4699

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik