Sunday, April 6, 2008

Books that I bought @ KLIBF 2008..

Ni pulak..mama n ibu punyer..


Yg ni si eishah punyer..

Ni la dier antara buku2 yg sempat ku beli masa g book fair semalam...untuk diriku sendiri n mama..kiterorg cuma rembat buku masak2 jer..mcm2 resepi ader..kakak ku siap nak photostate lagi..hahaha...untuk si eishah plak..ku cuma beli buku activity n vcd je sbb skrg ni die dah suker tgk citer2 kartun..hihihihihi..pasni ku nak kena carik DVD player plak sbb player kat umah mama ku itu telah dirembat oleh angah a.ka mak ngah si eishah..so si eishah x leh ler nak nengok cd2 dier tu..yg boleh ditengok hanyalah kotak cd sahaja...muahahahah..

No comments:

Post a Comment