Wednesday, May 4, 2011

Cek


Bulan lepas..selepas tgk duit nuffnang dalam akaun..saya mula la gatai tgn nak cash out..mcm le banyak beno bunyinye...lepas dah cash out saya pelik pasai apa cek x sampai-sampai lg ni..x lama lepas tu saya dpt email dr nuffnang suruh saya confirmkan nama..ropenye saya x letak nama penuh..so cek pending lama..saya dah pun buat correction kat akaun nuffnang..pagi ni saya check..cek sudah sent..yiehaaaaaaaaaaaaaa...alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

4 comments:

  1. Salam Erni, boleh saya tahu bagaimana kita boleh dapat payment dr nuffnang? Apa cara2nya?

    ReplyDelete
  2. wsalam cik anon..emm..memula klik dekat earning tu..kat situ nanti akan kuar buffered earning etc yg kite pernah dpt..scroll bawah..kat bahagian bawah skali tu ada tulis berapa total duit kita skrg ni..tp make sure duit kena lebey dr rm50 baru buleh nak cash out..nanti la erni buat tutorial cemana nak cash out duit dr nuffnang erk?harap jawapan ni membantu..

    ReplyDelete
  3. ehh jap..salah jawab..ini jawapan paling tepat kot..cemana nak dpt payment dr nuffnang?cik anon kena register nuffnang dulu..lepas tu..baru la buleh tempek coding utk siarkan iklan dr nuffnang..setiap kali org clik iklan tu kite akan dpt duit..ngeeeee

    ReplyDelete
  4. Oh..org click iklan baru kite leh dapat duit ey, i igtkan if orang click blog kite pun kite akan dapat duit..hehe.. thanks for the info

    ReplyDelete

 
Images by Freepik