Wednesday, June 29, 2011

Busy weekend..

Assalamualaikum

Ohh..ini cerita weekend yang akan dtg ni..memula skali kena pi sini..

Genius Aulad Bandar Baru Bangi
Report Card Pick Up Day,
2nd July 2011

Lepas dah setle ngadap teacher eishah..kena pi sini pulak..
Pusat Rawatan Islam Azzahrah
Monthly check up..

Part pi sekolah eishah tu mmg x der hal la..sbb saya pun mmg nak tau perkembangan eishah cemana kat skul..tp part pi cek up tu la yg paling malas skali..dan dah tentu kena amik darah bagai sbb this is the first time me buat medical check up kat Azzahrah..sblm ni buat kat Annur..tapi kali ni gatai nak buat kat Azzahrah..almaklum ler..panel U*M..jimat duit mokcik..cett..kudukut!Kang nanti kalo rajin snap gambo pd hari kejadian tu saya tempek la dlm blog..kalo x der tu paham-paham sendiri la..tuan tanah pemalas..

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik