Tuesday, April 7, 2015

Lontong Mak Yah, Seksyen 14 PJ

Assalamualaikum

Semenjak dua menjak ni...macam2 tekak ni teringin nak makan..baru-baru ni..hari minggu le...celik mata teus nak makan lontong mak yah ni..gigih laa saya kejutkan encik suami nge anak-anak..siap roger-roger makngah n maklong...penyudahnya pagi tu dpt breakfast beramai-ramai..alangkah bahagianya...



Tada...gerai makyah..menu glamer ialah lontong...que sket punye panjang weii..x pe la..sedak punye pasal..que panjang pun sanggup..lagipun encik suami yg que..kikuki..itulah kelebihan ibu ngandung..x yah beratur..org lain tulun beraturkan..ehhhh


tu diaaaaa..yaaaa ammpunn..sodappppnye...saya siap ckp kat encik suami...ayg nak makan 1..tapau satu okeh..hahaha..giller kentang punye tamak haloba..

Bagi saya lontong mak yah mmg terbaik..mmg dr kecik ma aboh slalu bawak makan sini..dah pindah bangi pun..kalau nak makan lontong..sanggup terjah sini..korg kena try..mana tau kot kena nge selera korg..okla..till next entry..babai..





3 comments:

  1. salam..erni.
    boleh saya dapatkan contact email erni?.
    saya ingin mendapatkan sedikit info dan panduan erni sewaktu anak erni buat pembedahan mata di ISEC.
    baby boy saya umur 6 bulan,dikesan ada katarak(selaput mata) sejak lahir. dua belah mata.
    dia dapat melihat,sebab bagi response pada kita dan cahaya.tapi rasanya cuma samar-samar.
    saya buat keputusan utk buat operation di ISEC lepas raya nnt.doc akan implan lens.sedih,risau dan ngeri dengar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear atik sue..ni email erni anne_djuliet@yahoo.com or u can whatsapp me at 0192268299

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

 
Images by Freepik