Wednesday, April 1, 2015

Lunch treat @ Black Canyon Restaurant

Assalamualaikum

Ini cerita masa org duk kecoh2 IOI City Mall dah bukak..so geng bas skolah ajak terjah sana ari jumaat..moh le kite pi ukur bangunan sambil mencekik ye..tempat makan sket punye banyok..tapi yaaa ammpunnnnn..sgt2 hazabedah nak dpt tempat okeh..maklumlaa..tempat baru bukak..sume jakun nak pi terjah termasuk kami..tapi takkan la kami x mo terjah..maklumla..sekangkang kera je dr opissshh..kikukiku..Setelah puas tawaf..ye..tawaf kedai makan je..akhirnya geng bas skolah sebulat suara dan sepakat untuk makan di sini..


Black Canyon Restaurant
(Alamat ke ape..sila la google ye sbb banyak je cawangannye)


Ini kak linda yg order...sagu apo ntah nama ye..sori laa..nama makanan den lupe sbb bil dah humban ke mana ntah..


Ini pun saya lupa jugak nama apa...tapi yg pasti lichhhiinnnn okeh dorg makan..yg pasti bukan saya yang makan...


Green tea ice blended

Yg ni lain spesis dengan yg sblm ni..rasanya yg berbeza cuma binatang yg ada dlm makanan tersebut


Fish & Chip

haaa...yg ni saya nge kak shida yg order..nama nye..'Pad-kra-praw' Minced Chicken and Hot Basil with Fried Egg & Rice..aiiihhh..berbelit lidah aku nak sebut..lichiinnn kooo kiteorg makan..mmg sedak sedak sedakkk


Air pilihan hati tuan tanah kedaung..Lime juice

So..apo tunggu lagii...pi la cube try test dehh...till next entry...tata...

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik