Tuesday, August 2, 2016

Staedtler Friend & Family Sale 2016

Assalamualaikum

Bulan 5 hari tu saya ada dpt 1 poster staedtler sale dlm group whatsaap..kebetulan sales tu buat kat Bangi..so geng bas skolah duk laa cucuk2 saya suh pi..sbbnye haku duk bangi...haihhh...terpedaya jugak aku weiii...dengan segera ambik time off tghari tu..dan zaaaasss terus cabut ke sini..kemain lagi haku..siap suruh yg lain jgn pi dulu..bia den buat report live nanti..kihkihkih..dah mcm reporter plak haku...



ha..ni laaa diaaa poster nye tuu...


Gigihkan...tghari panas terik tu..ko tertonggok kat sini...sib baik laaa dpt encik suami mithali yg sudi layan bini sengal nye ini..kikiki..tq bang..lap u soo sooo mucchhooooo



Sib baik laa encik suami tolong ambik gambo..kalau x..satu gambo pun x dakk...tempat ni dekat kawasan kilang2 tu haaa...kalo korg penah sampai soho kat bandar baru bangi...depan soho ada trafik light...kat situ laaaa kawasan kilang staedler ni haaa..masa saya sampai nii...nampak ramai laa yg kuar..baru lepas membeli belah...siap bawak berkotak okeh..tgk dr code dress..mcm cikgu..n kakitangan kerajaan..hahahaha


List brg2 yg dijual ari tu..tapi kalo korg nak tau..byk yg dah licin..


Nak sampai ke tempat jual brg2 ni haa..ko kena panjat tangga...gigih laa panjat tangga..sampai pelluhhh ketti ku ini...pheeewwwwww


Mintak nyawa..mintak nyawa..panas yg amat kat dalam ni..dengan org yg ramai...menitik2 peluh mcm air hujan...target nak rembat pencil...licin ko..x de...



yg ada..pencil warna mcm ni haaaa...pendek kata..pensil warna laa yg banyak..pen pun ado..tp nak beli buat apa...budak skolah rendah bukan pakai pen pong..


Penyudahnya saya cuma beli pensil warna yg ada skali pakej dgn sekotak pensil..beli 2...encik suami belikan pensil warna yg 48 btg kot...utk adik dia..adik dia kirim..tu jee laaaa

Kesimpulannya...not worth it..kalo ko pi awai rasanya mmg byk kot brg..tp mayb ramai org2 yg menjual mai beli kot...kedai2 buku..stationery ke..tu pasal brg licin cepat..lagi satu..dorg x tambah barang dah..saya siap tanya..esok kalo maii..tambah lagi x brg..katanya x tambah...jual apa yg ado je...hurmmm...tu je laa review yg dapat saya buat...kot korg ada experience lain yg korg dpt time pi staedtler sale sblm ni..buleh la share kat sini ye...till next entry..bye...

2 comments:

  1. kak erniiiiii!!

    tutup la lagu ke radio ke ape ntah kt blog kak erni nih. asal click blog kak erni je ye tubik. huhuhuhuhhu

    ni lupe nk silent pc, xpasal2 lagu poziah latip ke sape ntah tubik. stress! tetibe. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. oii..susah apo..hang katup je laaa....ni sejak bile pulak hang pandai sebut2 tubik ni haa??perak ke ganuuu ni?konfius plak hakuuuuuuuuuuuuu..

    ReplyDelete

 
Images by Freepik