Thursday, August 2, 2012

Mimpi Lepas Sahur

Assalamualaikum

Lepas makan sahur...elok saya kebabboommm landing atas katil n ZZzzzzz sambung tidur...natijahnye..amik ko..mimpi yg bukan2..yg peliknya ntah cemana pulak opismate buleh interframe dalam itu wayang..kak leha n kak shida..lagi pelik kete yg kiteorg naik tu kete kecit..kancil ko..ntah nak gi mana saya pun x tau..yg pastinya kiteorg salah masuk lane..masuk laluan bas..dek kerana bas kat blakang laju n bg high beam...kak leha pun memecut dengan lajunye..tambah pelik..nama jer lorong bas..tapinye kecit mcm bleh muat kancil jer..adoii..mmg x logik...dek kerana terlalu laju..tayar dah terangkat2 dan mula naik atas divider...tp masih meluncur laju...kakakaka...buleh plak time tgh saspen gitu kat belah tepi adoo org tgh buat keje2 construction..buleh plak die sound...tayar dah tak jejak tanah tu..dek kerana terdengar sound org tu..tetiba kami jd mcm flinstone..angkat kete n jalan gune kaki..dapat imagine tak???mcm gambo flinstone bawah ni..cumanya muke tu tuko la muke saya..kak leha n kak shida...kakakakaka...yg pastinya...saya ketawa terkekek kekek time bangun dr tido..haiihh...mujur encik suami x pasan..kalo x malu i youu!



Morol of the story: Lenkali pas sahur bawak2 la mandi terus...ngaji ke ape..ini tidak...sambung tidoo...haiiihhh...


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik