Wednesday, January 15, 2014

Amir Ashrof & Follow Up Mata

Assalamualaikum 



 KC CHU OPTHORTIC CENTRE






 Ibu & Ashrof


Amir Ashrof..kalaulah ibu dapat gantikan tempat kamu dengan ibu sayang.. :(


 Ashrof & Ayah


Dalam bilik doc..Ibu..jom kita balik..


Isnin (13 Jan 2014)..sehari sebelum Maulidur Rasul saya bercuti utk bawa Amir Ashrof berjumpa dengan pakar mata..sapa lagi kalau bukan KC Chu..mmg setiap kali sebelum appoitment dengan pakar serdang..saya akan bawa Ashrof berjumpa dengan KC Chu dulu..Kami tiba di sana seawal pukul 9..Amir Ashrof org kedua yg berjumpa doc..alhamdulillah..x ramai patient hari ni dan saya dapat sorang kenalan baru drpd Tawau.. :) Tatau kenapa hari ni saya tak seperti biasa..saya rasa berdebar..x keruan..Akhirnya..nama Amir Ashrof dipanggil masuk ke bilik doc..series..saya rasa longlai..Melihatkan riak wajah Ms Chu..saya dapat menjangkakan ada sesuatu yg penting yang dia nak bgtau..Seperti yg saya jangka..Ms Chu cadangkan Amir Ashrof undergo operation..saya terkedu..diam seribu bahasa..terasa bdn seakan terapung melayang2 di udara...apa yg doc ckp saya x dpt fokus..yg saya ingat sampai skrg Ms Chu berulang kali ckp..operate..n dalam masa yg sama Mc Chu ckp mata Amir Ashrof tak stabil..so possibility utk jd balik mcm dulu masih ada..apa yg perlu saya lakukan?apa keputusan yg perlu saya buat?apa yg perlu saya pilih?keluar dr bilik doc..saya tak dapat nak tahan air mata..saya nangis di luar..encik suami terkedu tgk saya time tu..mungkin setahun yg lepas saya pernah menangis..tapi kali ni saya rasakan lebih perit..perit kerana saya tak tahu apa keputusan yg perlu saya buat..Ya ALLAH..sungguh saya buntu sebuntu buntunya..Ya Allah..tunjukkanlah pd ku jalan yg terbaik untuk anakku Amir Asrof Ya Allah..sesungguhnya hanya ENGKAU satu2nya tempat ku bermohon.. :((

** 22 Jan..Appoitment dengan pakar Serdang pulak..semua report dr Ms Chu dah ada di tangan saya..Tatau la apa pulak yg pakar Serdang nak bgtau nanti.. :(

 

 Odw pulang ke rumah..muka tahan menangis.. :((




1 comment:

  1. Dear Erni,

    Sabar ye Erni. Banyakkan buat solat tahajjud. Insyaallah mudah2an segalanya berjalan lancar. Sedih baca blog Erni

    ReplyDelete

 
Images by Freepik