Tuesday, June 3, 2014

Arabian House Restaurant Seksyen 7 Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum 

Bandar Baru Bangi ni mmg banyak beno tempat makan..kadang tak terkejar..baru nak try tengok2 kedai dah tutup..kadang baru try skali..kali kedua g dah tuka kedai lain..huk alllooohhhh...Ni salah satu kedai makanan arab yg kena nge tekak encik suami..rasanya dah 3x saya ke sini kot..harga ok..food pun ok..portion pun ok.. Kat bawah ni antara menu yg ado kat restoren ni..x daya nak snap semua gambo menu..

 



 



Ini makanan yg slalu saya order..nak order yg luar biasa..takut kang x kena nge tekak pulak..ni namanya chicken kebab..makan nge roti sudahhh


Encik suami mcm biasa laaa..chicken mandy..kadang chicken kabsah..skali skala bertuka kepada encik kumbing..hahahaha..Agak2 nak try..korg buleh follow alamat kat bawah..


Restoran Arabian House Seksyen 7 Bangi
No 51&53,jalan kajang impian 1/1 Taman Kajang Impian,
Bandar Baru Bangi
Kajang, Malaysia
 019-2558700


Till next entry..tata...


2 comments:

  1. Nombor ni salah ni. Tuan punya nombor ni dah penat dah angkat telefon sebab orang nak asik try nak call restauran ni. Ni nombor yang sebetulnya: 019-2558700 Harap boleh buat correction dekat blog post.

    ReplyDelete
  2. Lolll...sib baik rasa nak belek entry lepas..baru ternampak komen ni...sorii..sbb saya pun ambik no dr encik google..sian pulak kat tuan punya noo..x pasal je jenuh nak jawab kol..sori againnn...dah betulkan no dah..

    ReplyDelete

 
Images by Freepik