Thursday, June 5, 2014

WadiHana Islamic Kitchen Lagi....

Assalamualaikum 

Encik suami asal lapo je heret saya ke sini..suke beno dia makan kat sini..tp mmg sedap2 pun makanan kat sini..hahahaha..tapi kalo hari2 terjah sini..mau rabak poket wehh...soobbssss...Wadihana ni ada banyak branch pakai banyak nama..kalau kat Bangi gateway tu Wadihana food galore x silap saya..


Ini namanya nasi goreng blackpapper...1st time saya try nasi goreng..encik suami slalu makan nasi goreng..ah.ah ape ek?ah pou ke erk?lupa sudah tajuk makanan..tapi nasi goreng tu sodapp..dek kerana terliur tgk encik suami bantai makan nasik..saya pun dengan gigihnye telah mengorder makanan ni..hahahaa..sedap...nampak nasik mcm ciput..tapi sebenornye jenuh nak abiskan wehh..nge 2 ketul ayam lagi..burrrrrrpp..menyandor kekenyangan haku..


Ini E Gamberi Arrabiata..tapi yg pasti saya makan kat Wadihana Steak House Seksyen 9...mmg sodappp..pendek kate semua makanan yg ada kat wadihana ni mmg sedap..sampai rambang mata tatau nak try mana satu..huhuhu

  
Ini..Spaghetti Vongole..makan kat Wadihana Steak House Seksyen 9 jugak..


Ini namanya creamy butter prawn..set ni datang nge nasik putih..yg ni x silap saya makan di Bangi Gateway Seksyen 15..Wadihana food galore..time tu time lunch..haruslah mencekik nasik..


Tadaaa.......baru2 ni g sini lagi..saya try mee pulak..pilihan tekak kali ini ialah mee hailam SWIK..pun sodap jugak weii...hahahaha

Agak2 nak try test..korg buleh la terjah ke wadihana..google je la..dont worry..cawangan dorg banyak..selamat mencuba..

Till next entry..tata...


3 comments:

  1. kami kalu jln2 cari makan.. mmg selalu hubby bawa ke bangi.. sebab bangi nih byk pilihan dan semuanya sedap2.. hehe

    ReplyDelete
  2. besh nyaaaaa..!!! macam nak kene try gak ni..insyaa Allah.. :)

    ReplyDelete
  3. Hi ...saya pun baru jer upload pics masa makan kat wadihana steakhouse tapi branch Johor Bahru di www.blogmakanbest.blogspot.com
    Senang2 tu singgah le yer....blog saya nih cakap pasal makan jerrr 100% takde topik lain hehe dan kalau bolih follow la yer TQ bebanyak...

    ReplyDelete

 
Images by Freepik