Friday, March 27, 2015

Happy birthday to me

Assalamualaikum

Banyaknya cerita dan entri tertunggak..kalau x simpan dlm blog rasa rugi pulak..gambar2 kat bawah ni semua saya ambil januari lalu..sori..saya sibuk sgt..kerja terlalu banyak sampai x de masa nak update blog..tahun ni x de buat besday party utk ashrof sbb last year dah buat..so ni kira merangkap besday ashrof dan ibu laa..sbb besday ashrof cuma bezz sehari je nge ibu..celebrate kat mana?kali ni ayah ajak pi celebrate kat fish n co..dekat mines ada..dekat ioi city mall pun ada..tp yg ni dekat mines..order 1 platters pun dah cukup utk makan satu famili..


kakak...ashrof n abg yusuf..


okeh..ibu selit skali...tgk la muke excited abg yusuf..


cubaan ashrof utk buat peace x menjadi...hahahaha



Lychee Mojito



Seafood platter for 2 

tq encik suami sbb blanjer kiteorg makan kat sini..panjang umur kite celebrate kat lain pulak okeh..


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik