Monday, March 30, 2015

Makan-makan @ Fish & Co

Assalamualaikum 

Pertama kali saya mencuba Fish & Co..itu pun encik suami yang ajak..kebiasaannya kalau nak makan segala jenis binatang laut mcm ni..biasanya kami akan terjah Manhattan Fish Market..tapi lepas dah try makan kat sini..rasanya pasni mmg saya say babai la kat Manhattan Fish Market..kalau makan di Manhattan Fish Market..kebiasaannya mesti x abis..sure kena tapau..makan kat Fish & Co licin okeh..x yah tapau bagai..hihuhi..jom layan gambo..sori laa no caption utk gambo..nama makanan saya dah lupa..kebiasaannya saya akan update dlm id nama food yg saya makan...tapi saya malas pulak nak belek ig utk dapatkan nama2 makanan ni..



cranberry float...air pilihan saya


pink passion..yang ini pilihan encik suami


ni encik suami punya


ini saya punya...yg pasti mmg sodap...mashed potato die tersangat la ohsem

so..apa tunggu lagi..pi laa terjah Fish & Co

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik