Thursday, June 2, 2016

Niko-Niko Mini By Sometimes

Assalamualaikum

 sometime niko niko mini bag emerald front
 Beg pilihan tuan tanah kedaung...kaler emerald youuuu

Korg penah beli beg kat Sometime dak?This is my first time..beli handbag dorg..ini semua kakak haku la punye pasal...tgh syok buat kije die buleh msg...suh beli beg ni..dah le suh tulun beli utk dia..nge kite kite skali ye suh beli beg tu..yg haku pun laju jek...dah nama pun hantu handbag...kahkahkah..ammpun bang...yg beg ni mmg binik mu ini beli x bgtau...yg lagik 2 tu insyaAllah mmg dah atas izinmu ye bang..kikiki..cite handbag lagi 2 tu next entry laa..ni cite pasal beg ni dulu..beg ni asal masuk kat fashion valet je licin..dia launching kat web pun sekelip mata licin..dah tepat kul 10 ko pacak depan monitor..standby nak clik..by the time ko submit order...bag tu dah sold out...deeeeengggggggggggggggg...yg ni pun kire nasib baik...depa open preorder ye..tp ko bertabahlah tunggu 3 bulan...gigih haku tunggu demi niko-niko mini ni weiiii...itu pun yg ado kaler pun x banyak dah..haaa...semalam best..bukak je email nampak ada email dr Sometime...yieeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..depa dah pos dahhhh begggg...haiihhhh x sabo x saboooooooo...lupe nak ckp kat korg..baru ni ye ade juai beg baru..sofina 3...by the time korg baca entry ni..dah lama dah beg2 tu sold out gamoknye..sesape yg suke beli handbeg tu...buleh la jenguk2 web Sometime..beg2 dia cun jugak..with affordable price..k laaa...tu je nak cite...till next entry...babai..


1 comment:

  1. aiseh. saye x bukak lagi parcel saye.

    nanti la update jugak

    bile nak pakai nih? hahahaha

    ReplyDelete

 
Images by Freepik