Tuesday, November 15, 2016

McDonald Delivery

Assalamualaikum

Saya sendiri tatau since when mcD start online order..patut laa hari tu kakak saya sibuk mintak no phone mcD delivery..katanye no tu dah ghaibb..rupenye skrg semua pakai order online..hahaha..nampak beno dah lama x order mcd..weekend baru ni kemalasan memasak melanda..sbb sibuk duk ngemas umah dr pg sampai membawak ke tghari...tu yg malas + x larat nak masak..penyudah...tinggg...jom order mcd.ada 2 cara nak order..sama ada korg terjah web Mcd or korg donlod je apps Mcd..huhuhu









McDonald Delivery apps..korg buleh donlod kat playstore


Make sure korg register yee...dah register masuk alamat bagai..pastu baru buleh pilih apa korg nak makan...mcm saya ari tu...saya order set yg ada mcm2..ala..lupa pulak ape kebenda nama set tu..ada chicken wrap 2, mcchicken 2 pastu nugget 20 ketul dan air sprite 4..lupa pulak..fries pun ada 4..nanti korg buleh request kat situ..kot laa nak extra chili sauce ke..nak plain x de sayur ke..haaa...request laa situ...dah siap order korg check out je..nanti dia akan bg estimate time bila order korg sampai...baya.CASH yooo..ingatkan kot laa buleh baya pakai online banking ke ape..tp nan hado..hihuhi


Chicken wrap...budak2 kata sedak...makpak budak pun kate sedakk jugok


set yg saya order hari tu..ngam2 choii laaa utk famili kami nii..itu pun rasa mcm berlebih...sbb nugget mcm banyok beno je..

so..ape tunggu lagi..kot ari ni malas nak kuar pi cari makanan..buleh laa order online McD..till next entry..babaiiii



No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik