Thursday, September 21, 2017

Goodday Green Tea Flavoured Milk

Assalamualaikum


Whoaaaa..lama gille aku x update blog..bukan x de cerita wehh..tpnye aku sibuk..banyak beno kije nak buat kat opis..tambah lagi hujung tahun..semua nak kena kejar kpi..ok..stop cite pasal kije..ari ni nak cerita pasal susu..korg suke minum susu??aku??aku mmg suka..x kira la..yg fresh ke..yg flavor ke..semua susu aku suka...hari ni aku try susu flavor baru..sblm ni aku penah tgk kakak aku tempek gambo susu ni..kebetulan aku pi tapau breakfast ternampak la pulak susu ni melambai lambai kat aku dr peti ais nun suh rasa dia...so aku pun terjebak laaa....hangkut susu ni bawak balik opiss ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒkomen aku...susu ni ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘mmg terbaik...x manis...dan rasa green tea dia tu x over beno...aku ni bukan la peminat green tea sgt..tp kira susu ni aku bleh telan laaaaa rasa green tea dia..actually banyak lagi flavor lain yg ada...nanti la aku review yg lain bila aku dah try ye...kla..till next entry...babai...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwOEYzbkHUWds8A8M9Q6_hyjiclQhfvUP7rsqcT11E5jOuvGqp

No comments:

Post a Comment