Monday, August 2, 2010

Berjimba Bersama Teman

Sudah lama tidak berjimba bersama teman-teman..mana kan tidak..boleh dikatakan setiap kali hari jumaat time rehat saya terpaksa pulang jaga kedai mama..adoii...rindunya nak keluar makan bersama teman-teman..Jumaat lepas kak ummi awal-awal lagi dah sound..jumaat ni keluar lunch sesama..katanya nak belanja makan..tawaran skali seumur hidup..dah tentu saya tak lepaskan peluang tu..hahaha..tepat pukul 1215 saya dan kak shida dah selamat pun tunggu di Foyer..sorang lg yang x sampai-sampai..saper lagi kalo bukan kak hasla...adoi...makcik ni..sabo jer la..sib baik kiteorg tak tinggalkan dia..cadangnye memula nak pi pizza hut..tetapi plan telah berubah semasa on d way ke Mines..pi makan kat Nandos plaknyer..apa-apa sajer la..org dah nak belanja..jgn banyak songeh..ALHAMDULILLAH..

Ni la dia makcik lambat..bab bergambor mmg la sgt terer..hahaha..sementara tunggu makanan..sempat la jugak bergosip seposen dua..

Ni pulak tuan punye belog kedaung dgn kak ummi yg sangat baik hati belanja kiteorg tghari tu..(bodek-bodek dengan harapan kak ummi belanja lagi lepas ni..)kesimpulannya..tuan punye belog sgt la happy dpt berjimba dengan kawan2 hari ni..harap-harap lepas ni boleh la kuar makan beramai-ramai lg camni..anyway..tq kak ummi for the lunch treat..


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik