Tuesday, November 1, 2011

Transport

Assalamualaikum

Pg td sewaktu di pejabat..encik suami ada kol saya..berdebar la pulak bila encik suami sebut nama principal eishah..saya ingatkan eishah ada buat mender2 kat skul..rupenya lain pulak ceritanya..huhuhuhu..rupanya ada parent yg tgh cari transportation utk anak dia berulang dr Bukit Mahkota ke Bandar Baru Bangi..x sangka pulak berguna jugak blog saya ni..kepada encik/ cik reader..minta maaf bebanyak..kiteorg ni nama je rumah kat Bukit Mahkota..tp idup mcm orang Nomad..kejap kat Bangi kejap kat Bukit Mahkota..and anak saya eishah pun lepas skul x balik Bukit Mahkota terus..tapi duk kat Bangi sampai la kami berdua ni abis keje..n ada hari2 tertentu kami akan tidur di Bangi disebabkan kerja encik suami yg mengajar pd malam-malam tertentu..ngeeeeee..maaf sbb tak dapat membantu..anyway..tq for reading my blog..by the way..rasanya kat area Bandar Seri Putra ada tadika yg bagus mcm Genius Aulad jugak..x silap CIC and Al-Fateh..try la risik2 n survey..hopefully info ni membantu..

2 comments:

  1. huhuhu...i lah parent yg ty tu...sgt bergunakan new media ni..yelah kan ...understood... actually if u x keberatan can i get your contact no... coz nk ty sket ... email me on azmidamanaf@yahoo.com... hehehhehe ..... (jiran row belakang) ....

    ReplyDelete
  2. lol..ehehehe...erni dah email dah phone number..anything sms la erk?

    ReplyDelete

 
Images by Freepik