Wednesday, October 19, 2016

Kecuaian

Assalamualaikum




Lately ni banyak betul org post and viralkan kecuaian melibatkan kanak-kanak..sampai naik seriau plak haku nengoknye...maklum le..kita kan ada anak.. latest smlm pasal budak yg ayah dia kendong atas bahu..haihh...tau2 je budak tu dah kecepek jatuh atas lantaii..hadoiii..tu la kan...kadang-kadang malang ni x berbau..biasa kite buat gitu ok jaaa...kali ni pulak nak terkena nye..bab budak terkepit kaki kat esclator toksah kata laa..sampai ada yg putus kaki..disebabkan mender2 gini laa tiap kali naik esclator...mulut encik suami akan pok pek kat saya...duk peringat mender ni..sbb bini dia kan clumsy sket..pendek kate kalo dia dah peringat..tp tibe2 binik dia mcm ilang ingatan part tu..automatik mata dia akan BULAT..mcm nak terkam org..eh..apa pun..time ada kat luar tu..sama2 laaa kite berjaga-jaga...jaga anak-anak tu baik2..ye lahh..malang x berbauuuu..kang dah jadi..nyesal pun x guna...kla..till next entry..babaii..

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik