Tuesday, October 4, 2016

Restoran F.C PKNS Shah Alam

Assalamualaikum

Baru-baru ni kiteorg follow mama & aboh pi shah alam..kebetulan aboh ada taklimat apa ntah kat sana..so nak ler survey tempatnye kat mana..sambil2 tu buleh la jalan2 carik makan..5 tahun dulu saya bertapa kat shah alam..sbbnye belajo kat UITM nunnn...tiap kali mama aboh dtg melawat anak dia ni...mesti mai makan kat restoran ni..sbb mcm2 makanan ada..mama suka makan mee kari kat sini..sedap katenye...huhuhuhu 

Image result for Restoran F.C PKNS Shah Alam

Gambar dr Google
Restoran F.C PKNS Shah Alam
Kompleks Pkns Shah Alam, G15a, Persiaran Tasik, 40000 Shah Alam, Malaysia

Kedai dia betul2 dalam bangunan PKNS ye..banyaknye dah berubah dlm PKNS ni..dulu..sini la tempat paling glamer utk lepak..mana ada lagi mall2 lain time tu..sini laaa tempat ko nak pulun KFC Mekdi tiap kali duit PTPTN masuk..bhahahahaha...supermarket tempat saya slalu beli stok makanan pun dah nan hadoo...baru je ingat nak mengimbau kenangan dolu2..gambar kat atas tu ialah Restoran F.C..sama x berubah mcm dulu..depan tu le port kebabnye..hurmm..jom tengok apa yg kiteorg makan hari tu..


 Chicken Lasagna

Anak dara saya order chicken lasagna...alah..comel pulak..elok je seketul tertonggok kat situ nge timun n mr tomato...saya rasa laa jugak sket..oklaaa..not bad...bila tanye anak dara sedap ke tak..jawapan mcm biasa la...SEDAP...kalo sedap..xkan la dia pulun sampai lecen..harga x ingat laa pulak berapa...


Kebab Ayam

Tu dia..kebab yg menjadi igauan kami semua..kebab dia mmg terbaik nookkkkkkk...cukup rasa..x over sayur..pendek kate budak2 pun buleh makan..sedappp...selain dr anak dara saya..yg lain semua order kebab..amir ashrof makan sampai jilat sudu...tu bukti yg kebab ni mmg sedap..harga kebab ni x silap rm4.50..makan satu ghase x cukup..tapi disebabkan malu takut org kate ko pelahap..gigih laa haku menahan diri dr order satu lagi..kakakkaka...tu je laaa kot makanan yg buleh review..sbb order pun 2 benda ni je...tapi korg jgn risau..kat sini ada mcm2 makanan..set ayam goreng mcm kfc pun ado..kla..alamat saya dah tepek kat atas..so buleh laa korg try kalo pi shah alam..till next entry....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik