Monday, October 3, 2016

Brownies Bake2BakeByBFF

Assalamualaikum


Hari ni saya nak review brownies pulak..Sape suke makan brownies...angkat tangan!!!!!huhuhuh..saya suka..encik suami lagi la suka..skrg ni mcm2 jenis brownies ada..kedut laa..cekelat laa marble laaa...hari ni saya nak review brownies yg dibuat oleh dorg ni..takat ni yg saya pernah cuba brownies walnut..brownies chocolate chip pun pernah...mmg sedap..chewwwyyyy gitu..and x manis mcm brownies lain..latest yg saya try ialah brownies cheese marble...yaaa ampuunnnn...sedappppppppppppppp..sama jugak mcm brownies walnut and chocolate chip...cheewwyyy and kurang manisssss..kat bawah ni saya ada letakkan beberapa jenis brownies yg dorg buat..kalau ghase nak order..korg bleh kontek no kat atas tu...kalo delivery..takat bangi and putrajaya sahaja..unless ko sanggup self pick up...kla..till next entry..daaaaaa



Brownies walnut
10'
rm50

 

 
Brownies with strawberry & bluberry
10'
rm70



Brownies with rasberry & bluberry
rm80

 


Brownies chocolate chip
10'
rm40


Brownies Cheese Marble
10'
Rm60 without blueberry and strawberry..nak kalu...sile tambah lagi rm20


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik