Thursday, October 27, 2016

Cuti Umum 2017

Assalamualaikum

Sedar x sedar dah akhir bulan 10 dah wehh...lagi 2 bulan nak masuk tahun baru..tahun depan umur dah makin meningkat..bila pk-pk balik..apa agaknye achievment aku tahun ni..dr segi kerjaya..rumahtangga..diri sendiri..anak2..haihhh..nak kena review balik n pk..tahun depan apa yg tahun ni x capai..sile kasik capai ye...ishhh..x syok cite bab ni..jom cite bab cotii...ehh ko ni..bab coti kemain laju lagi ehhh..

https://4.bp.blogspot.com/-51Q4dtBXBEY/V8Gu9R8jyLI/AAAAAAAAmSM/EPSpg4q1iQY-dcR2JEwd7tcv40O-an-MACLcB/s1600/Kalendar%2B2017%2Bmalaysia%2Bcuti%2Bumum.png 
Gambo ni saya cilok dr pokcik google... 

http://www.vianur.com/wp-content/uploads/2016/07/Cuti-Umum-2017-Persekutuan-Negeri-negeri.jpg

Ini pun cilok dr pokcik google

Tu diaaaa..bersusun coti weiiii...agak2 ada yg plan nak coti2 over the river tahun depan..buleh laa plan dr skrg ye...nak jimat coti...travel laaa time ada coti2 sambung tu....coti je la yg jimatnye..tiket flight ko jgn harap laa jimat..konfem maheii sbb time coti kan..bahahahha...klaa...ari ni nak share kalender coti umum tahun depan je..till next entry..babaiiii

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik