Wednesday, September 16, 2009

Makan2 @ Hassan's Cafe..

Air Batu Campur

Seafood Platter

Wellington Lamb Chop

Ayam Tandori

Roti Nan

Angah n Boy

Hubby n Wifey..

One happy familyyy...


Bulan poser ni mcm2 la plaknyer yg hubby teringin nak makan..kalah pompuan ngandung..hahahaha..kali ni dier kempunan nak makan roti nan + ayam tandoori..so utk tidak menghampakan permintaan nyer tu..we all decide pi hassan kafe..kat bangi jer..malas nak g jejauh..mulanyer plan..kiterog berdua jer yg gi..skali tgk2 angah n shahril nak join jugak..okla..meriah per dpt makan reramai..dlm kul 630 dah tercongok kat sana..order dulu per yg patut..ku mkn wellington lamb chop..eishah plak makan seafood platters..hubby makan roti nan + ayam tandoori..mak ngah makan sama mcm haku..last minit dekat buker tu adik ku mai join skali..dier makan fish n chip jer..air...ku order ABC jer..keras kejung mcm batu..hahahaa..overall..food??so so jer..hahaha..bak kater abg iparku..tambah sket lg dah bleh mkn sedap2 kat victoria station..insyaAllah..pas raya..ader lg jalan2 cari makan..tunggu jer laaa...hehehehe...

1 comment:

  1. waaa..cam sedap jek ABC..pas raya nak cari ni..hehe..

    ReplyDelete