Wednesday, September 9, 2009

Us @ Subway, Mines..

amacam??slim x aii??
MR HUBBY

angah n hubby..eishah n my bro..zizi

eishah, mak ngah n ucchhuuu..

Last friday hubby craving for sandwich..ala..sandwich mcm subway tu lerr...memula kiterog nak pi berdua jer..tetiba mak ngah si eishah pun nak join sekali..sudahnyer ramai la plak yg ikut termasuk la ucchu si eishah..pa per pun mmg la meriah makan beramai2..kebetulan ku off ptg tu sbb bwk yusuf pi klinik..dlm kul 5.30 tu kiteorg dah gerak pi mines..sayang sbb mak long eishah x leh ikut skali..kalo x sure lagi meriah..hihihhi..jalan bleh tahan la jam..but we manage to get there before 6..huhuh..per lg..terus ler terjah subway...this is my first time la makan kat subway ni..same goes to hubby n ucchuu..tp mak ngah ngan pak ngah eishah dah sokmo dah makan sini..hihhiih..awai2 lagi dah order..tp suruh dorg served dekat2 nak buker nanti..melilau gak ler time nak milih tu..sumer nampak sedap..sudah nyer haku makan jer la per yg hubby order..mcm biasa la..dah sah2 yg dier order tu taste dier..hubby order per ntah..tp yg haku punyer mmg la ku ingat nama nyer..chicken teriyaki..sangat ler sedap sehingga menjilat kertas bungkus tu haa..wakakakaka...gambo ku sgt2 ler luper nak amik sbb nyer org azan jer sumer terus ngap..sori ler..kalo korang nak nengok menu nyer..type jer subway kat google tu haaa..

No comments:

Post a Comment