Monday, September 14, 2009

Makan2 @ H.M. Sri Bagan, Bagan Lalang

Sayur kailan, tomyam campur, sotong celup tepung, udang masak sweet sour, ketam masak cili, ikan siakap bakar..air 2 jag..(fresh orange n tembikai)

hidang hidangggg..

kamilah n izami..

kamilah n haziq..

haziq n eishah

shahril, syafiq n erna..

Last saturday kiteorg pi bagan lalang..mule nyer pg sabtu tu ku g alamanda carik kasut eishah..tetiba kamilah msg hb ajak makan luar..emm..time ni x decide lg nak mkn mana..kunun nak biincang kendian ler tu..dlm kete on d way balik umah kakak ku kol..rupenyer dier ajak pi mkn seafood kat bagan lalang....kalo ikutkan mmg kiteorg nak g this weekend..tp syapiq demam..so ku ingatkan x jd la..ptg tu kakak ku try kol restaurant tu..konon nak reserved la..emm..x der rezki..fully booked...sudahnyer kansel jer ler..sbb org tu kater kalo nak mai..mai dlm kul 830-900..dah kansel tu..x lama tu kamilah kol..kater buker bagan lalang ler..g pas berbuker..maknanya time buke makan ringan2 jer laaa..dah konfirm nak g bagan lalang tu ku kol balik kakak ku..bgtau jd nak g sana..so buke ptg tu..kiteorg cuma makan kuih jer..izami n kamilah berbuka kat umah kiteorg..pas buker siap2 sbb dah janji ngan angah ku nak jumpa kat tol nilai..emm..perjalanan ke sana amik masa sejam jugak ler sbb kenderaan banyak la plak mlm tu..food??mmg marvellousss...pas raya ni kena repeat skali lagi..harga mmg berpatutan..hhihih..kalo nak mkn seafood...korang bleh try restaurant ni..H.M. Sri Bagan..kalo google dlm tenet pun bleh jumpa sbb kedai ni ader web dier sendiri..advance gituuuu..


No comments:

Post a Comment