Monday, April 11, 2011

Makan Malam

Assalamualaikum..

Emmm..ari ni nak cite pasal menu..pasal makanan..ini menu..ermmm..bile ntah..saya sendiri pun lupe..ini la jadinya bila banyak benar entri tertangguh...redhoo jer laaaa...skali skala rasa bersyukur la jugak kawin dengan org senegeri ni..tekak selera sama..dua kali dua kala timbul rasa bosan..asyik2 lauk ini..adoii aiii...sememangnye org ganu tidak boleh dipisahkang dengang budu dan belacang..ngeeeeeeeeeee...

menu of the day...sayur masak lemak..ikan goreng dan sambal belacangggg

salah satu daripada makhluk yg tekak dia sama taste dengan ayah n ibu..nyum nyum nyummm...

P/S: resepi x der...sbb dah nama pun lauk simple..so nak buat pun pakai campak2 je dalam periuk..ngeeee...

2 comments:

  1. lauk feberet guwe jugakkkkk ni.....

    ReplyDelete
  2. Salm kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete

 
Images by Freepik