Tuesday, April 19, 2011

Putih

Assalamualaikum

Ehehe..dah lama x update blog..banyak cerita yg bersusun tunggu nak keluar..ini cerita semalam..pulang dr pejabat...encik suami bercerita tentang anak dara dia..nak dijadikan cerita..ntah pesal smlm si eishah gedik nak pakai cincin n rantai..saya sendiri x perasan bila masa dia ambik rantai tu..takpe la..rantai silver jer pun..beli kat Beijing dulu..ngeeeeeeeeee....cuma saya sayang sket sbb locketnye tu crystal..ok..melalut sudah..encik suami kata...time dia ambik eishah tu..principle yg nganto..siap pesan kat encik suami..brg tu suruh simpan..takut ilang..ngeee...padan muke si eishah..terkulat2 tersimpul2 malu le dier kat situ..cerita tak abis lagi kawan-kawan...masuk dlm kereta encik suami pun sekolahkan eishah..encik suami kata (lebey kurang gini la dialognye)

Dialog 1

Eishah: Ayah...teaher G***A tu putih kan?
Ayah: Haaa??
Eishah: Ulang dialog yg sama mcm kat atas.

Dialog 2:

Encik suami: Eishah dengar kan apa teacher I**N kata tadi..
Eishah: Dengar ayah..tapikan yah..tangan teacher I**N putih..comel jer..
Encik suami: Ha?
Eishah: Iye..tangan dia comel je..kan ayah kan?
Encik suami: (gelak guling-guling)

* Haihhh..anak haku ni..lain org nak sampaikan..dia pusing ke lain la pulaknye..budak-budak skrg mmg mcm2...Between..lupe nak citer..ari pe ntah..dia pulang dr skul muke mcm merajuk..sedih..rasanya dia kena denda dengan teacher kot..nasib la shah..saper suruh hang tak ikut kata teacher..itu baru teacher..kalo ibu denda lebey lg dr tu..ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...





1 comment:

  1. hehehh... comel jer eishah dok pusing citer... same je la anak kiter cik puan erni... hehehehh... si naufal pun suke dok pusing citer ngan bapak dia...

    ReplyDelete

 
Images by Freepik