Friday, December 9, 2011

Lawatan ke Petroleum Resource Center (PRC)

Assalamualaikum

Selasa lepas pejabat saya menganjurkan satu lawatan ke Petroleum Resource Center..Atas arahan Puan Bos..haruslah saya pegi walaupun kaki ni sket punye malas nak berjalan membawak perut yg makin beso ni..haiihhh..rombongan bergerak kul 8.30..sampai sana dekat2 kul 9..dah ada yg menunggu pun..tetative program bertuka last minit..pihak PRC bawak kami pi melawat SKY BRIDGE dulu..memula mmg la saya kecut perut jugak..naik lift telinga dah berdengung..sampai tingkat 42..ya ampun..haku gayat..so tgk bawah sket2 je..time nak lalu SKY BRIDGE..doa banyak2 dlm hati..jgn la haku pitam..kalo nak pitam pun biarla sempat nak bgtau dorg haku nak pitam..so senang org nak sambut..kakaka..duk kat sky bridge x lama pun..ambik gambo apa patut..pastu terus zassssss...turun tingkat 4..melawat resource center dorang pulak..memula jejak kaki..menganga kejap mulut..tp memandangkan staf dia kata jgn toleh kiri kanan..so ikut je la..rupenya nak suruh makan dulu..kami dijamu dengan sandwich n buah anggur..dah kenyang perut...dengar taklimat dulu..adeii..canggihnye dorang punye board..smart board gitu..ketuk pakai jari utk ke next slide..ko ado??setle dengar taklimat baru la kami di bawa ronda-ronda tgk resource center dorang..yg ni lagi la haku menganga x berhenti2..kagum seyhhhh..sgt cantik...ceria..ade kafe pulak tu..ko adoo??setakat gerai si abas mcm kat library kiteorg tu..x payoh ler..emm..dorg budget banyak..buleh la nak deko ala2 eric leong..mcm library kiteorg tu jgn kate nak deko..nak mintak perabot lemari bagai pun berkurun la ko kena tunggu..haiihh..pasrah jer la...apa pun..pi sana byk pengalaman dan ilmu yg saya dpt..cuma x dpt nak buat di tempat sendiri memandangkan budget ciput..kakaka..memandangkan masa ada lagi 1 jam..budak2 ni ajak ronda SURIA KLCC..ya ampun..jgn la ko ajak haku berjalan..jalan carik makan buleh la..memandangkan lunch hour..sumer tempat penuh..yg tak penuh mana cuma SECRET RECIPE..itu pun servis lemmmbb tahap siput sedut..dpt jer makanan..makan laju2..pastu terus zasss....bas sudah menunggu..sampai opis..lemah smgt tengok tempat sendiri..ye la..tempat sendiri paham-paham sendiri la cemana rope parasnye..kahkahkahkah..disebabkan perut masih lapo n kat SECRET RECIPE makan ntah hapa-hapa..nasik goreng si ABAS jugak yg haku carik..haihhhhhhhhhhhhhh..tu je la citer pasal lawatan..citer lain saya sambung next entry pulak..between..selamat bercoti kawan2..sila jgn jeles dgn org2 yg keje dekat selangor sbb ari isnin kiteorg coti..ko ade??hahahahah


 Ini gambar sblm lalu kat sky bridge..tingkat 42 ye kengkawan..ngeriiii
 Yg ini dlm resource center dorg..sgt la tenang jiwa tengok..
 Ini saya tak ingat kat mana..sky bridge ke eh?
 haaa..yg ni mmg konfem dekat sky bridge
 sky bridge lagik...
 Ni rasanya nak amik gambo berlatarbelakangkan kl tower la konon..tp x nampak le pulak..haihhh
 Yg ni dekat pintu masuk resource center dorang..
 Nampak x kat blakang tu??itu la dia sky bridge
 Ni time makan..dlm resource center..haihhh..tembamnye haku..nyampasss
 Dlm resource center..cantikkan wallpaper dorang??ceria!
 Hah..nampak pun gambo berlatarbelakangkan kl tower
dekat wallpaper cantik lagik..

Itu je gambo yg ado..sori la x ikut susunan..kira halal la...


 

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik