Friday, December 2, 2011

Review Ombak Rindu

Assalamualaikum


Hero n Heroin OMBAK RINDU

Semalam dengan jayanya memboloskan diri dr kerja melambak di opis..saya ke Alamanda melepaskan tensen dengan tgk citer OMBAK RINDU..huhuhuhu...lebey kurang kul 2 saya dah terpacak di Alamanda..makan dulu kenyang2..pastu buang apa yg patut..pehtu baru g GSC..makkkkkkkkk aiii..penuh panggung weiiii...ramai mokcik jerr..ini mesti peminat ARON nii..kakakaka...review tentang citer ni..overall mmg best giller..touchingggg..slalu tgk ARON berlakon watak ganas2...tp kali ni watak dia lain..sanggup menangis kerana seorang wanita..haiihh..romantik..saya baru nak feeling2..tapi si eishah duk zikir buhsan..sgt potong stim ok..org kiri kanan sumer dah sob seb sob seb menangis gara-gara layan citer tu..kalo korg nak g tgk..sile la bawak tisu..lakonan Maya pun menjadi..pakai mmg mcm budak kampung..Lisa Surihani okla..cuma dlm citer ni asal ckp je die menjerit..haihhhh..apa pun kasih sayang antara Aron ngan Maya tu yg sgt2 touching..nak cerita kat sini x buleh la..sbb kang korg nak g tgk x suspen la..nak tau happy ending ke sad ending ke...korg g la tgk sendiri..

 Ibu, Eishah n Aron Aziz

 Eishah n Mak Ngah

 Muka budak yg asyik zikir buhsan kat telinga saya..

 Saya, Aron Aziz n Aron Aziz Celup..kakaka

Haihh..apesal la ensem sgt mamat ni...

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik