Friday, May 13, 2016

Semakan Keputusan Peperiksaan Sekolah



Assalamualaikum 

Anak korang dah abis periksa pertengahan tahun ke blom?Anak saya ari ni last paper...haihh..mencabar sungguh bila semua benda nak kena buat..ko la tukang masak..ko laaa bibik..ko laa ibu..ko la cikgu..hebak hebakkkk...mmg salute betul dekat ibu-ibu yg berkerja..tp mampu buat semua benda2 nii..bilang satu-satu semua kerja2 tu pun dah buleh peluh ketttiii ni...hahahaha..okeh..dah melalut...bukan nak cite pasal tu...tp nak cite cemana nak cek result peperiksaan anak secara atas talian or online...meh nak tunjuk..bukan nak tunjuk pandai ye..tp sian kat parent yg tatau..ada yg tatau pasal buleh cek online niiii...duk la tunggu cikgu kabo ibarat menunggu buah yg tak gugur..hahahaha...apa yg perlu korg buat kalau nak cek result periksa anak secara atas talian ialah...klik link yg saya bg kat bawah ni..


Nanti akan kuar page mcm bawah niii

http://lh3.ggpht.com/-G75LJGyW1pM/UbCuE4afqfI/AAAAAAAAA5s/7kVFRh0gwNk/Sistem%252520Analisis%252520Peperiksaan%252520Sekolah.jpg

Masukkan No. Kad Pengenalan anak
Pilih sama ada sekolah rendah or menengah
Pilih tahun
Klik Semak Laporan

http://4.bp.blogspot.com/-cDkfsY71n-E/T3mgfb4wwII/AAAAAAAAKyk/li94g1SWxzo/s1600/moe03.jpg
 Gambo dr googel..

Nanti akan kuar skrin ni...semua detail anak akan kuar kat sini..so korg bulehh pilih nak tgk result yg mana..pertengahan tahun ke ujian 1 ke..dah klik..nanti result akan dipaprkan dlm format pdf

Amacam?mudahkan?pasni toksah le tunggu cikgu bg result kat anak..kdg budak2 tu pun bukan reti nak bgtau..nak-nak lagi kalo darjah 1 mcm Yusuf..hari ni xm..balik bile tanye dengan slambe kodok terus ckp abg salah satu je...konfiden ko...cisssss...sabo je la haku..okla...tu je nak share kat sini hari ni..entri2 lain yg saya hutang..kang saya kasi langsai next week..itu pun kalo ada masa le....tata....


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik