Monday, January 16, 2017

Cop nama buku latihan sekolah

Assalamualaikum

Bila nak buka sekolah semua ibubapa sibuk buat persiapan untuk persekolahan anak-anak.Selain daripada baju sekolah kasut sekolah..bab yg memeningkan kepala ialah bab balut buku sekolah dan tulis nama pada buku yg menimbun tu.Mana nak cari cop nama yg murah dan cepat?Korang boleh order daripada 

Image may contain: text


Image may contain: 1 person

Ini antara teacher stamp yang dorang buat..x yah cikgu cikgi nak tulis..just cop and tick je kat box berkaitan..siap ada nama cikgu cikgi lagi..huhuhu

No automatic alt text available.

Sticker pun ada..cakap je nak sticker yg jenis cemana..semua ada..

No automatic alt text available.
Haaa..yg ni cop nama untuk buku latihan..yg ini utk size 8x62mm..harga seperti dalam gambar. Korang boleh pilih nak ink black or blue

Ni cop saya order utk Yusuf and Aeishah hari tu.saya ambil cop nama utk buku latihan code EZ-2.Harga RM19 and dua2 ink black. Service dorg mmg terbaik. Cepat je barang sampai..Kualiti punn πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Saya bagii lima 🌟🌟🌟🌟🌟 

So tunggu apa lagi?kot masih tercari-cari kat mana tempat nak tempah cop nama buku latihan anak..buleh laa tempah dgn EZ Stamp..ini bukan iklan berbayar ye...just nak share...sharing is caring right??till next entry..babaiii

No comments:

Post a Comment