Tuesday, January 24, 2017

Pemenang Anugerah Juara Lagu AJL 31

Assalamualaikum

Aku dah lama tak tgk live anugerah-anugerah ni..zaman skolah dulu layan laa..zaman skrg aku lebih suka duduk merehatkan diri bila ada masa lapang..tgk tv pun malas...kahhh πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Ahad baru ni  ada Anugerah Juara Lagu..mcm biasa..aku x tgk jugakk..kahhh..biasanya aku cuma baca benda2 mcm ni online je..tapi x yah baca pun x pe..sbbnye dekat opis aku ni byk reporter buleh tulun report kat ko...so ko cuma perlu tanya je..sapa menang?ko tanya satu soalan je kan??tapi ko akan dapat full story weiii..bhahahhaa 😚😚😚😚 kot ada yg sekapal dengan aku..moh kita tgk sapa yg menang..

https://1.bp.blogspot.com/-btOcknAIo7A/WIUl4N9VUUI/AAAAAAAAH-s/CLLZeL8IRrcDyP4WqKN0vJBd5zRtckqXwCLcB/s400/dayangnurfaizahjuaraajl31.jpg
Juara Lagu AJL31 : Trofi & wang tunai RM50,000 : Dayang Nurfaizah (Lelaki Teragung)
 
https://3.bp.blogspot.com/-kq8fCrwW8QQ/Vs6g1U9cS1I/AAAAAAAABHE/IIsCBLCGMys/s1600/Misha%2BOmar%2B%2526%2BHafiz%2BSuip.jpg
Naib juara : Trofi & wang tunai RM35,000  : Terimaku Seadanya (Misha Omar/Hafiz)

http://beritaviralterkini.com/wp-content/uploads/2016/06/Lirik-Lagu-Sudah-Ku-Tahu-Projector-Band.jpg
  
Tempat ketiga : Trofi & wang tunai RM20,000 : Sudah Ku Tahu (Projector Band)

 https://1.bp.blogspot.com/-ZivGFBn0TRE/WITSDQpgJ6I/AAAAAAABDFg/81327TM2xzsM5qtUwJ8t5MqzJd6enWn7ACLcB/s350-c/AJL%2B31%2BDAYANG%2BNURFAIZAH.png

 Kategori vokal terbaik - Trofi & wang tunai RM12,000  : Dayang Nurfaizah (Lelaki Teragung)

 https://4.bp.blogspot.com/-mvoXqtoewWw/Vz25wBPNDvI/AAAAAAAAcws/v0AndlZJF7cwOTjowqyfCBQRQGviIXrcwCLcB/s1600/hqdefault.jpg 

Persembahan terbaik - Trofi & wang tunai RM12,000: Khalifah (Hang Pi Mana)

Tu diaaaa...tapi penyanyi yang aku kenal kat sini cuma Dayang, Misha and Hafiz...yg lain x pernah tgk..kahh..nampak beno dah kertuu...πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† kla...till next entry..babaiiii

Sumber gambar: Google

2 comments:

  1. aikk. td time breakfast kate suke aiman tino. haaaa... saje la tu :p bhahahhahahahahahahha

    ReplyDelete
  2. euuuwwwwwwwwwwwwwwwww..tak mainnnn laaaa...kenal pun idok...tetibe nak suke...euuwwww

    ReplyDelete