Tuesday, December 23, 2014

Amir Ashrof & Follow Up ISEC

Assalamualaikum 

Ini appoitment terakhir amir ashrof di ISEC untuk tahun ni..jumpa tahun depan pulak..kebiasaannya utk follow up ISEC saya prefer belah ptg..pagi g ofis...lunch time terus cabut pi ISEC..Appointment ni x silap saya 3 bulan selepas operation..hari tu staf ISEC dah bgtau..dtg je jumpa optometrist dulu utk cek power ashrof..


Tadaa....sampai sudah di ISEC..dalm pukul 2.30 sampai laa...sbb dr U*M ke Midvalley x jauh mana pun..


Budak ni dah mula nak buat kerja..


 Apa tengok-tengok?


Masuk bilik optometrist dulu utk cek power mata ashrof..lepast tu baru jumpa doc chong..


ok..ni masa jumpa doc Chong..


Time ni ko nak tanya soalan apa ko tanye laa..being me..mmg le saya tanye banyak soalan..dah cek semua doc ckp jumpa lagi 3 bulan..ehh..3 bulan ke 6 bulan saya pun dah x ingat..banyak sgt appoitment ashrof..yg pasti bulan 2 tahun depan..



No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik