Wednesday, December 17, 2014

Day 2: After Eye Surgery

Assalamualaikum



Hari kedua selepas operation..kami perlu berjumpa semula dengan doc chong..mcm biasa laa..mcm2 yg dia tanya..ada muntah tak..overall dia puas hati dan next 3 month baru jumpa balik..


Ashrof nampak dah ok..cuma mata masih merah dan nampak bengkak..paling penting dia langsung x meragam..aktif mcm biasa..mujur laa cititel tu dalam midvalley..boring-boring je ibu dan ayah bawak round mall kejap..


Perut lapar je turun bawak..paling dekat..coffee bean n secret recipe..kebiasaanya ayah akan bawak ibu duduk ambik angin kat sini dengan ashrof..



Abis-abis..dah tatau nak buat apa...tidooo je laaaaa

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik