Tuesday, December 2, 2014

Makan-makan @ LaApprenti UPM

Assalamualaikum

Semenjak geng bas skolah dah cukup..aktiviti makan-makan hari jumaat dah aktif balik.dah lama plan nak pi sini..makan buffet..tp nye tempat ni buat buffet bermusim..tp sebab dah lama plan..nak tanak g je la walaupun bkn buffet..booking tpt utk 6 org..tepat pukul 12.15 terus cabut..tak jauh mana pun..sekangkang kera drpd pejabat..mana lagi kalau bukan kat dlm UPM ni je heh...


Tada....lama tak upload muka geng bas skolah...maklum le...dulu x cukup korum...2 orang pi sambung belajo...hihuhi


Study punye study penyudah saya order air ni..pink guava...terbaikkksss nokkkk..


Ini namanya spicy arabiata..kak hasla yg order..saya x rasa pun yg ni...nampak rope mcm sedak je...


Ini kak shida merangkap tukang bayo makanan ari ni..kakaka..chicken supreme..katanya sos tu manis..sooo..kureeeeeng sket...


Yg ini che ta merangkap kak linda yg punya..lasagna..katanya sedap...ciss banyok..tapi segala tumbuh-tumbuhan dalam mangkuk tu ye x makan pun..apadaaaaaaa


Last but not least...ini menu yg saya,kak zue n kak rus order..fish and chip..komen?fries ok..sald ok..yg tak ok fillet tu je...perlu penambah baikkan lagi...

Over all..saya bg 2.5 bintang je la..mmg perlu sgt2 penambahbaikkan dr segi servis..sbb customer tak ramai..tapi servis amat la lambat..dr segi makanan pun perlu penambahbaikkan..mcm air pink guava tu..dah order..tup2..mai ckp dpt 2 gelas je...air dah abis..aisehhhhh...fish and chip mcm saya komen kat atas tu le..harap2 pasni ada la perubahan dan penambahbaikkan yg dibuat...

Sekian food review utk ari ni...till next entry..tatata....


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik