Wednesday, October 31, 2012

A'eishah & SKBBB

Assalamualaikum


Info SKBBB

Ujian dan Pendaftaran Tahun 1/2013

Tarikh: 05.11.2012 (Isnin)
Masa: 1.30tgh -  2.30 ptg
Tempat: Kantin SK Bandar Baru Bangi

* Pastikan anak tuan/puan membawa alat tulis dan memakai pakaian biasa bersopan.

* Sebarang pertanyaan hubungi sekolah. 0389250033

TK.

Tghari semalam encik suami forward msg di atas kat saya..akhirnya..setelah banyak kali duk ulang tayang ayat yg sama kat saya dan asyik berteka teki kot anak dara dia dah terlepas test sekolah..akhirnya semuanya terjawab..sabo bang..ayang tau ler bile skul ni nak buat test...miahahaha...lega psal ni..tp blom lega pasal test tu..hahahaha..tgh duk pikir ni..cemana nak pi skul..maklum ler saya ni kan bekerja..kang kalau x teman kang kate x bg support pulak..hadoiii..nanti la eishah ye..akan ibu pikirkan cemana nak cabut pi skul sat..haiihhh..nampak gaya lepas ni anak ibu akan mengikut jejak ibu..sekolah kat mana ibu sekolah dulu..hihihi..indahnya zaman persekolahan..zaman berhingus..herk??okla..tu je nak update..Lepas test nanti saya update lagi..till next entry...


1 comment:

  1. pehh ada keturunan la sambung legasi kat skola ni..bole la join PIBG

    ReplyDelete

 
Images by Freepik