Monday, October 29, 2012

Toilet Train

Assalamualaikum



Alhamdulillah..sedar x sedar anak sayar Yusuf sudah pun 3 tahun June lepas..skrg ni ibu dan ayah tengah giat toilet train Yusuf sbb tahun depan dah nak hantar pi skul..rasanya dah 2 minggu..berbekalkan 2 helai panty utk toilet train yg kami beli di Mothercare..Yusuf dah berjaya kencing di bilik air..itu pun berapa belas kali pi bilik air..semuanya permintaan palsu..air kencing pun x keluar..huhuhuh..kencing di tandas dah lepas...masalah utama sekarang nak suruh dia berry di tandas..minggu pertama..Yusuf berjaya..berjaya apa?berjaya berry dlm panty..hadoiiiiiii..itu pun x mau mengaku walaupun peluh jantan dah kuar kat muka akibat cuba menahan dari berry...disebabkan oleh kejadian itu..saya telah momokkan yusuf dengan cerita2 pelesu..seperti..kesian dekat spender mickey..dia nangis sbb kena taik yusuf..eii..busuk..(sambil buat muke tahan busuk)..dan seperti yg saya jangka..yusuf jawab...ye ke ibu?mickey nangis die balik rumah die ke ibu?balik kg die ke ibu?hadoii....anak ohhhh anakkkkkkkk...apa pun ibu bangga sbb kamu dah pandai kencing di tandas..berrryyyy je failed lagi..x per...kita akan usaha sama-sama..ok yusuf??chaiyok chaiyokkk...

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik