Saturday, November 16, 2013

Makan-makan @ The GRATO (Italian & Western Food) Bangi

Assalamualaikum 

Saya dan encik suami mmg suke beno jalan2 cari makan..dulu The Grato is one of my favourite restoran..tapi la ni..rasa nak makan western food je..ermm..mcm malas nak mai sini dah..sbb ape?lepas drpd dorg dah kuar episod jalan2 cari makanan..servis adalah sedikit menghampakan dan makanan pun sudah kureeeeeeeng..sori..bukan nak kutuk..tp compare dulu..ya ammpuuunnnn...mmg sedapppppp..harap2 kot owner terbaca ke apa..sila la buat penambahbaikan ye..

 

 Fish & Chip..sumpah!!mmg sedakkk..portion pun besooo...

 

Yang ini kak ton yg punye..miahahaha..namanya SWEDISH Meatball...yg ini pun sodapp..puas ati makan nge budak2..

 

 Yg ini menu yg saya pilih 2nd time mai sini..time ni dah suam2 kuku dah..tp ok lagi laaa...

3rd time saya mai sini sbb bdk2 nak makan western food..saya repeat mender yg sama jugak..swedish meatball n carbonara..tapi series weii..mengecewakan..tak seperti masa mula2 dulu..agak2 kalo korg nak try..mai laa...ni alamat kedai dorg..

The Grato Seksyen 3 Bangi
No. 12 Jalan 3/7 Seksyen 3 Bangi Perdana
Bandar Baru Bangi


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik