Tuesday, November 26, 2013

Outing with kids @ Mines

Assalamualaikum

Ahad baru ni saja bawak anak-anak g mines..tujuan utama...nak cari sunglasses for kids..hajat di hati nk carik ala-ala rayban aviator.sblm tu saya dah google dalam tenet..rata-rata ada ckp buleh cari kat FOS,PDI,BO,Obaibi...itu je yg saya ingat..so dlm kul 11 zaaaaasssss pi Mines..tempat pertama yg dituju ialah FOS..tapi mengecewakan sbb x byk choice and apa yg saya nak tu takde...dengan hati yg sedikit kecewa...round la dekat gerai2 kecik tepi2 tu...nampak satu gerai jual byk glasses rayban..terus tanye budak tu...spek.budak ada tak..laju je dia jawab..ada sambil bawak kua satu.kotak..ambik ko..mcm2 kaler...sebek jap aku tgk sambil mulut laju jwb..yg ala2 rayban x de ke..sap sap soi die cari dan hasilnya adalah spt di bawah..



No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik