Tuesday, September 20, 2016

Sometime For Zalora

Assalamualaikum

Diaaa buattt lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii...stress sungguh laa kalo Sometime launching beg baru..tak keruan idup mokcik..paling stress bile ko dah cek out bagai dah siap masuk itu ini...skali bile ko nak proceeed tengok2 dah sold out...rasa mcm nak baling keyboard..kali ni dia kuar 4 koleksi baru..meh tgk sambil doa banyak2 moga2 Sometime nak le buat preorder utk beg2 ni...ehh..ko dah kenape?beg BASTA ko tu pun x sampai lagik dah nak beli yg ni..ehh...pedulik laa.. 

 PACKIE - MIDNIGHT GREEN

Packie (Midnight Green)

Naper la ko tantekkkk sgt..tp memandangkan haku dah beli backpack piko-piko tu..so sile laa abaikan..tp kalo belikan utk anak dara haku ni..sure dia suke ni..ehhh..alasannnnnnnnnn...


SATCHIE - RED 
Satchie (Red)

Gigih haku cek out mu wahai satchie..skali ko sold out..dengggggggggggggggggggggggggg 

TOTIE - BEIGE 
Totie (Beige)

Wink winkkkk...pun tantekkkkk jugekkkk..haiihh rambang mata ku ini...

And last but not leastt


BUCKIE - BEIGE

 Buckie (Beige)

Yang ini i olls x terliur..sebab lebey kurg mcm beg niko-niko yg i olls dah ade..

Haaa...ape macam?teruja tak..by the time korg baca post ni..semua beg di atas sudah sold out di Zalora..so sama-sama la kite tunggu ye kot dia open preorder..kla..nak bgtau tuu je..till next entry..daaaaaaaaaaaaa


2 comments:

 
Images by Freepik