Tuesday, September 13, 2016

Burger SYOK

Assalamualaikum

Bulan ni ada laa 2x saya g mekdi..skali g dgn geng bas skolah..skali lg dengan encik suami dan anak-anak...saya ni bukanlah peminat burger..burger bodo lagi sedap drpd burger-burger mekdi ni...weekend ari tu kebetulan anak-anak nak makan eskrim mekdi..gigih laaa encik suami melayan bawak anak-anak g mekdi...time order tu saya tgk encik suami order burger syok..haihhh...tgk dr gaya encik suami makan tu mcm sedak je...penyudahnye gigihlah haku beratur tapau burger syok..huhuhu...sampai je umah terus ajak anak dara pulun..tgk dr kotak..1st impression saya akan kate burger ni pedas...sbb kat kotak ada gambo seketul cili..kikiki...tp bila ngappp...uk alohhh...potong betul...mcm x kena nge nama je..mcm GCB burger pun ado..dah le nipissss melayang daging ayam nye...pehtu x pedas...so.conclusion nye ialah..sgt x syok..x kena nge namanya burger syok..korg ghase cemana?kla...till next entry..babai..

 

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik